D dikimiki Forum Okuru 3 Nisan 2017 #41 kaynana: deli deli gelin kafası terim oğlumu alamazsın beni kandıramazsın gelin: kaynana kaynana attım seni ocağıma daha fazla konuşma yorulusun sonra kaynana: çarşıda gezerken oğlumu tavlarken gelirim yanına geçiririm tencereyi kafana bu da benden gelin: çarşıdan aldım kilim evde var filim çok konuşma kaynana belini kırarım haa kaynana: aslan gibi oğul doğurdun o oğlu sana mı doğurdum oğluma bakanın saçlarını yoldum oğlu: karıcım anacım çenenizi tutacın attım topu havaya kaptım sizi ayağıma benim için konuşmayın topu kaleye atarım
kaynana: deli deli gelin kafası terim oğlumu alamazsın beni kandıramazsın gelin: kaynana kaynana attım seni ocağıma daha fazla konuşma yorulusun sonra kaynana: çarşıda gezerken oğlumu tavlarken gelirim yanına geçiririm tencereyi kafana bu da benden gelin: çarşıdan aldım kilim evde var filim çok konuşma kaynana belini kırarım haa kaynana: aslan gibi oğul doğurdun o oğlu sana mı doğurdum oğluma bakanın saçlarını yoldum oğlu: karıcım anacım çenenizi tutacın attım topu havaya kaptım sizi ayağıma benim için konuşmayın topu kaleye atarım