S saqolera Forum Okuru 25 Mayıs 2012 #22 Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Akıllı olan gelin Kaynanaya hırlamaz.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 1 Haziran 2012 #23 maniye mani vurdum seni attım durdum senin gibi maniciyi gaz gümezine koydum
A A zRa Forum Okuru 3 Haziran 2012 #24 vlllaha kaynanalar duyarsa duysun biraz akılllansınlar bazılara ondada yılan ben bunu destekliyorum bişe yapamazlar sizde sitenizi güvenliğe alın
vlllaha kaynanalar duyarsa duysun biraz akılllansınlar bazılara ondada yılan ben bunu destekliyorum bişe yapamazlar sizde sitenizi güvenliğe alın
M Meczup Forum Okuru 4 Haziran 2012 #25 Kaynanam kazan karası, Görümcem ALLAH BELASI 😀 Oğlunu da sorarsan, Baklavanın ortası 😀 😀
A asi kıs Forum Okuru 9 Ağustos 2012 #27 gelin kaynana atışması kaynanası yaşayanlar bitti acıyorum onlara
M mehmet ali Forum Okuru 17 Aralık 2012 #29 Kaynanayı ne yapmalı Kaynar kazana atmalı Yandım gelin deyince 🙂 Altına çıra atmalı
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 14 Mart 2013 #30 mani mani mani dediler başımın etini yediler al sana bir mani vire pişti ğane