S satıgül Forum Okuru 29 Mart 2013 #31 ya ben bu gelin kaynana atışmalarını cok seviyorum.banada bir şeyler yazın
S satıgül Forum Okuru 2 Nisan 2013 #32 gelin kaynana manileri ay gerçekten değil siteyi çökertmek bilgisayarı patlatırlar
Ö ölümcüladam Forum Okuru 23 Ocak 2014 #36 Ayakkabım kırmızı Elif evin tek kızı İstedim vermediler Sanki Padişah kızı atlılar geliyor atlılar kırmızı kravatlılar elifi kaçırdılar maymun suratlılar
Ayakkabım kırmızı Elif evin tek kızı İstedim vermediler Sanki Padişah kızı atlılar geliyor atlılar kırmızı kravatlılar elifi kaçırdılar maymun suratlılar
Ğ ğlg jkjjkkh Forum Okuru 26 Aralık 2014 #38 MaWiM' Alıntı: kaynanam kazan karası görümcem allah belası oğlunuda sorarsan baklavanın ortası kıs öldürdün beni gülmekten manilerinle sen dua et senin kaynana buraya üye olmasın Genişletmek için tıkla ...
MaWiM' Alıntı: kaynanam kazan karası görümcem allah belası oğlunuda sorarsan baklavanın ortası kıs öldürdün beni gülmekten manilerinle sen dua et senin kaynana buraya üye olmasın Genişletmek için tıkla ...
Y yorum Forum Okuru 4 Kasım 2016 #39 ya güzel olmuş ama aradığım değil. yine de sevdim.:kutlama1: :kutla:
N naklıyet Forum Okuru 16 Kasım 2016 #40 sokakta gezıyorsun oglumu uzuyorsun sende ne guzellık var maymuna benzıyorsun bu da gelınlere gelsın