Likapam Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #201 Hulya034' Alıntı: Evet belki de psikolojik ama bugün o testte T kısmında beyaz çizgi vardı sen göremedin gerçi. Ama bişi dicem abla predictor marka test baya hassasmış gece yapmıştım onu. O da negatifti Genişletmek için tıkla ... Bak kendin diyosun negatif diye 7 haftalık hamile olsan çizgi belirgin olurdu artık rahat ol
Hulya034' Alıntı: Evet belki de psikolojik ama bugün o testte T kısmında beyaz çizgi vardı sen göremedin gerçi. Ama bişi dicem abla predictor marka test baya hassasmış gece yapmıştım onu. O da negatifti Genişletmek için tıkla ... Bak kendin diyosun negatif diye 7 haftalık hamile olsan çizgi belirgin olurdu artık rahat ol
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #202 Likapam' Alıntı: Bak kendin diyosun negatif diye 7 haftalık hamile olsan çizgi belirgin olurdu artık rahat ol Genişletmek için tıkla ... Predictor adlı marka kalite bi marka mı? Yanılma payı yok mu? Gece yapmıştım
Likapam' Alıntı: Bak kendin diyosun negatif diye 7 haftalık hamile olsan çizgi belirgin olurdu artık rahat ol Genişletmek için tıkla ... Predictor adlı marka kalite bi marka mı? Yanılma payı yok mu? Gece yapmıştım
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #203 Hulya034' Alıntı: Predictor adlı marka kalite bi marka mı? Yanılma payı yok mu? Gece yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Evet kaliteli kaset testlerin yanılma payı var lakin sen bi tane yapmadınki hepside yanılmaz
Hulya034' Alıntı: Predictor adlı marka kalite bi marka mı? Yanılma payı yok mu? Gece yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Evet kaliteli kaset testlerin yanılma payı var lakin sen bi tane yapmadınki hepside yanılmaz
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #204 Likapam' Alıntı: Evet kaliteli kaset testlerin yanılma payı var lakin sen bi tane yapmadınki hepside yanılmaz Genişletmek için tıkla ... Predictordan sadece 1 tane yapmıştım ablacım. Kaset test değildi bu. Kasetlerden 5 tane falan yapmıştım işte
Likapam' Alıntı: Evet kaliteli kaset testlerin yanılma payı var lakin sen bi tane yapmadınki hepside yanılmaz Genişletmek için tıkla ... Predictordan sadece 1 tane yapmıştım ablacım. Kaset test değildi bu. Kasetlerden 5 tane falan yapmıştım işte
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #205 Hulya034' Alıntı: Predictordan sadece 1 tane yapmıştım ablacım. Kaset test değildi bu. Kasetlerden 5 tane falan yapmıştım işte Genişletmek için tıkla ... Bunların hepsi kaset test olarak geçer
Hulya034' Alıntı: Predictordan sadece 1 tane yapmıştım ablacım. Kaset test değildi bu. Kasetlerden 5 tane falan yapmıştım işte Genişletmek için tıkla ... Bunların hepsi kaset test olarak geçer
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #206 Likapam' Alıntı: Bunların hepsi kaset test olarak geçer Genişletmek için tıkla ... O zaman predictorun da yanılma payı ver mıdır? Günün her saatinde yapılabilir yazıyodu prospektüsünde
Likapam' Alıntı: Bunların hepsi kaset test olarak geçer Genişletmek için tıkla ... O zaman predictorun da yanılma payı ver mıdır? Günün her saatinde yapılabilir yazıyodu prospektüsünde
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #207 Hulya034' Alıntı: O zaman predictorun da yanılma payı ver mıdır? Günün her saatinde yapılabilir yazıyodu prospektüsünde Genişletmek için tıkla ... Nerde olumsuzluk var onu buluyosun sen en iyisi adetini bekle
Hulya034' Alıntı: O zaman predictorun da yanılma payı ver mıdır? Günün her saatinde yapılabilir yazıyodu prospektüsünde Genişletmek için tıkla ... Nerde olumsuzluk var onu buluyosun sen en iyisi adetini bekle
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #208 Likapam' Alıntı: Nerde olumsuzluk var onu buluyosun sen en iyisi adetini bekle Genişletmek için tıkla ... Abla olumsuzluktan dolayı değil sadece sordum cevap verebilir misiniz
Likapam' Alıntı: Nerde olumsuzluk var onu buluyosun sen en iyisi adetini bekle Genişletmek için tıkla ... Abla olumsuzluktan dolayı değil sadece sordum cevap verebilir misiniz
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #209 Hulya034' Alıntı: Abla olumsuzluktan dolayı değil sadece sordum cevap verebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... @Likapam
Hulya034' Alıntı: Abla olumsuzluktan dolayı değil sadece sordum cevap verebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... @Likapam
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 16 Mayıs 2019 #210 Hulya034' Alıntı: @Likapam Genişletmek için tıkla ... Heyyyyy bayanlar @Baaaahhhaaaarrr