K Kayıtsız Üye Forum Okuru 15 Şubat 2013 #131 hemde çok işime yaradı türkçe ödevimde sağol teşekkür ederim...
A adılazımdeğilbaşharfiben Forum Okuru 19 Şubat 2013 #135 yaa soruyu cevaplayanlar sizee çok thank you 😀 (ingiilizcembittii:🙂) resmen çok sağolunn allah başımızdan eksik etmesin siizii 🙂)
yaa soruyu cevaplayanlar sizee çok thank you 😀 (ingiilizcembittii:🙂) resmen çok sağolunn allah başımızdan eksik etmesin siizii 🙂)
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 25 Şubat 2013 #137 Bana Zenci Çocuk Lazımmm 🙁 Tmm Siz Vermişiniz Ama BunLar Çok Kısa =(( ArkdşLar 15 Dk'kadan Yazmamm Lazım =( Offffff 😕 😡
Bana Zenci Çocuk Lazımmm 🙁 Tmm Siz Vermişiniz Ama BunLar Çok Kısa =(( ArkdşLar 15 Dk'kadan Yazmamm Lazım =( Offffff 😕 😡
I incin Forum Okuru 25 Şubat 2013 #138 çok thak you sizi seviyorum ve ayriyeten BERK benimle evlenirmisin <3 <3 <3 seni seviyorum
8 83 akıllı fairy prensesi Forum Okuru 27 Şubat 2013 #139 Kayıtsız Üye' Alıntı: Eskimo çocuk:Buzdan klübelerde yaşıyor,hayvan kemiklerni oyuncak olarak kullanıyor bir de kuzey kutbunda yaşıyor. Zenci çocuk :Taş evlerde yaşıyor,oyuncağını kendisi yapıyor ve sıcak bir yerde yaşıyor. (başka birşey var mı??) Genişletmek için tıkla ... cevap için çok teşekkürler saol kısa ve öz , esası anlatıo 🙂 tekrar teşekkür
Kayıtsız Üye' Alıntı: Eskimo çocuk:Buzdan klübelerde yaşıyor,hayvan kemiklerni oyuncak olarak kullanıyor bir de kuzey kutbunda yaşıyor. Zenci çocuk :Taş evlerde yaşıyor,oyuncağını kendisi yapıyor ve sıcak bir yerde yaşıyor. (başka birşey var mı??) Genişletmek için tıkla ... cevap için çok teşekkürler saol kısa ve öz , esası anlatıo 🙂 tekrar teşekkür
K kara kartal 1903(asdf) Forum Okuru 30 Nisan 2013 #140 Digerleri de lütfen(özellikle çin) d.dd.d..D.D.d<3333