Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fare deneyinin hayatınızı değiştiriceni düşünürmüydünüz
canım benim..yazını ve yaşadıklarını okur okumaz duamı ettim..sana ve kardeşine tüm olmayan anne adaylarına sağlıklı ve hayırlı ve tatlı bir bebiş nasip etsin....dualarımız sizinle...güzel haberlerini bekliyoruz lamiya..
canım benim..yazını ve yaşadıklarını okur okumaz duamı ettim..sana ve kardeşine tüm olmayan anne adaylarına sağlıklı ve hayırlı ve tatlı bir bebiş nasip etsin....dualarımız sizinle...güzel haberlerini bekliyoruz lamiya..
allah sizinde istediğinizi verir inşallah sizin sayenizde artık sırtım yere gelmez ağzınıza sağlık bir insanın diğer insana ettiği dua kabul olurmuş çünkü ona dua ederken menfaati yok ve günahsız bi ağız sayılırmış teşekkür ederim
canım sıkılıyo içim daralıyo aslında sebebini biliyor gibiyim ama kendime bile itiraf edemiyorum allahım kimseyi darda bırakma sen herşeyin iyisini bilirsin meleklerim sizlerede iyi geceler
bugünlerde kocamı çok özlüyorum işleri yüzünden yüzünü göremez oldum yorgun argın ancak uyyakalıyo sohbet bile edemiyoruz ben akşamı zor bekliyorum ama boşa düzelir diyorum ama bekle bekle bitmiyo napıyım onu çok seviyorum istiyorumki hep benle olsun ama olmıycak bişey bu 12 lere kadar yattığımız birlikte kahvaltı keyfi yaptığımız pazar günlerini istiyorum ama nankörlük YOK benim için çalışıyo ve geçici bi süreç canım seni çok seviyorum yanımda uyuman bile güzel