evliler odası

günaydın melekler hayat nasıl gidiyo benim kızım rahatsız boronşit başlangıcı varmış onunla uğraşıyoz moralim çok bozuk
geçmiş olsun irem...Geçer ,erkenden tedavisini yaptırırsan merak etme.Benim kızımda da öksürük başladı.Havalar aldatıcı bu aralar

Ev içinde yaşanan evlilik sorunları ev içinde karı-koca arasında çözülmeli asla dışarı yansıtılmamalıdır. Evlilik büyük bir ortaklıktır. Bu ortaklık bir ömür sürecektir. Konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz. Neden ? Demek ki doğru konuşmuyoruz. Nasıl konuşmamız lazım ? Tabiki alçak sesle, sakin, düşünerek ve mantıklı tarafsız konuşmak zorundayız..
İhanet, ten uyuşmazlığı, eşi beğenmeme, eşe yakınlık duymama, sıkılma ve bitmez tükenmez kavgalar en büyük boşanma sorunları.
Evliliği ayakta tutmanın ilk kuralı : Sağlıklı iletişim.
Anlaşamadığınız eşinizle konuşun. Ona derdini sorun ve bölmeden dinleyin. Acaba eksiğiniz ne, sizde bulamadığı, ona yetemediğiniz konular ne ?
Bunu bulduğunuzda anlaşmaya başlayacaksınız…

iremcim çok geçmiş olsun ıhlamur içir cnm bronşitin ilacı emin ol😀 bu aarda bende hesaplayam belin gı bakalım kaç sene olmuşuz :D:D

selam hanımlar bende uzun zamandır ihmal etmiştim burayı
nasılsınız bakalım
ben sabah sabah yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım ve ev işlerine sıra geldi ama önce size selam vermek istedim nolur dua edin de emeğimin karşılığını alıyımda zayıflıyım geçen hafta 2.400gr vermiştim bu hafta tabiki bukadar beklemiyorum ama en azından 1.5 kg versem Allah derim.

Geri