LAMİYA Aktif Üye Üye 4 Mart 2010 #611 aa ne güzel allah mutluluğunu daim etsin bende sayabilirmiyim acaba diye merak ettim öylee günü gününe çok sürer ama 13 yıl 5 ay 27 gün olmuş bu kadar kıskançlık olurmu saydım valla
aa ne güzel allah mutluluğunu daim etsin bende sayabilirmiyim acaba diye merak ettim öylee günü gününe çok sürer ama 13 yıl 5 ay 27 gün olmuş bu kadar kıskançlık olurmu saydım valla
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 4 Mart 2010 #613 Yaft bende kıskandım 🙁 ama hesaplamadımhenüz ama hesaplayacagım inşallah 😀
@y_ışığı Yeni Üye Üye 6 Mart 2010 #616 ben de hesaplamadım hesaplamıcam da yıldönümünde yıldönümüne yeter 😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 6 Mart 2010 #617 hesapladım 13 yıl,7 ay 13 gün................. nice nice yıllara sağlık ve mutlulukla
Hayalet Üye Üye 6 Mart 2010 #618 pelinsu' Alıntı: hesapladım 13 yıl,7 ay 13 gün................. nice nice yıllara sağlık ve mutlulukla Genişletmek için tıkla ... ayy canım nice seneler nice aylara,yıllara🙂
pelinsu' Alıntı: hesapladım 13 yıl,7 ay 13 gün................. nice nice yıllara sağlık ve mutlulukla Genişletmek için tıkla ... ayy canım nice seneler nice aylara,yıllara🙂
iremsuyum Yeni Üye Üye 10 Mart 2010 #620 günaydın melekler hayat nasıl gidiyo benim kızım rahatsız boronşit başlangıcı varmış onunla uğraşıyoz moralim çok bozuk
günaydın melekler hayat nasıl gidiyo benim kızım rahatsız boronşit başlangıcı varmış onunla uğraşıyoz moralim çok bozuk