bende esimden sikayetciyim hatta dun gece tartistik her tartismamizda beni sucluyor ama ben onun her zaman yanindayim ufak bi problemi olsa sey biti gibi yaninda bitiyorum hep ilgili ve sefkatli davraniyorum ama bana hic bi tepki vermiyor bi gun demedi senin bilmem neyini cok seviyorum yada fark bisi hatta uzun zamandir seni seviyorum bile demedi öküz🙂 cok monotun bi hayatimiz var evde bi sohbet yok esimde bi guler yuz yok bense ona surat asmadan 32 disimi surekli gosteriyorum aslinda karakterimde var guler yuzluluk ben hayatimda kimseyi kiramam hep iyilikle yaklasirim fedakarimdir ama benim öküz bunlari gormuyor dun geceden beri babama gitmeyi dusunuyorum yada turkiyeye (yurtdisinda yasiyoruz) biraz yalniz kalsin istiyorum belki o zaman birseyler degisir ona gore benim suclarim sunlarmis inanin incir cekirdegini doldurmaz o isten gelince ben diyormusum ki hadi bi yerlere gidelim hadi bisiklet surmeye gidelim hadi orman yuruyusune gidelim mesela hollanda bize cok yakin ve uzun zamandir denize gitmedigimiz icin bi hafta sonu atlayip hollandaya denize gidelim diyorum ona bile asiri tepki gosteriyor belki diyeceksinizki adamin maddi sikintisi var hayir yok cok sukur maddi sikinti cekmiyoruz esimin calistigi is yeri esime ait sabah gidip ogleden sonra 2 gibi yada en fazla 3 de eve geliyor agir bi is yaptigi yok bunaldim bunaldim bunaldim ve bana diyorki sana rahatlik batiyor bu sekilde davranarak icimdeki sevgiyi aski öldürüyor lutfen yardim edin bi fikir verin yol gosterin nerde yanlis yapiyorum ?????