Melis hanım,
5 aylık birlikteyiz , 3 aydır fln birlikte yasıyoruz, ve ailemde bunu biliyor. normal olarak onlarda baskı yapıyorlar, birlikte yasıyorsunuz artık evlenmiyorsunuz diye. ben de söylüyorum , "ne zaman evlenicez, benim için birsey farketmeyecek ama artık ailemi susturmak istiyorum " diye. öyle zaten düğün kına vs gibi seyler de yapmayacaktık. nikah ve sonrası yine kaldığımız yerden hayatımıza devam edecektik.
bunlardan dolayı, kendisi rahatsız oluyormus, niye birileri istedi diye hemen evlenmeye kalkıyoruz diyor.
iyi de zaten evlenmeye biz karar verdik, birileri istediği için değil, tarih konusunda acele ediyor olmamın sebebi de , ailemin bu konu ile karşıma çıkıp konusmasını engellemek. ( burda hata bende , niye söylüyorsam aileme birlikte yasadığımızı, ya da hayatımda biri olduğunu. birak yasa kendince, yeri ve zamanı geldiğinde söylersin ) iste bu yüzden sevdiğim adamı kaybediyor noktasına geldim .
bir de bizim ki biraz aykırı bir adam, klasik erkek milletinden değil. dünyaya bakışı hayata yaşama bakışı bile aykırı. sıradanlıktan nefret ediyor.
ve ben bu adamı bu hali ile seviyorum.
çok haklısınız, o hep gitmeyi, ve ne olursa olsun ne zaman olursa olsun geri geldiği zaman benim onu hep kabul edeceğimi biliyor... bu da benim ona karşı olan zaafım işte... keske boşandıktan sonra , onunla tekrar görüşmeseydim, en azından aynı hatayı yıllar sonra yapmış olmazdım...