Merhaba arkdaslar,
bu siteye cogu kez girmisligim var ama üye vaya yorum yazmamistim ama suan buna gerek duyuyorum umarim bana yardimci olursunuz 🙁
ben 1,5 sene önce nisanlandim hersey cok güzel gidiyordu ailelerde süper anlasiyordu, taki dügün, kina hazirliklari geldi cati...
ben artik nisanlimi taniyamiyorum cok farkli bir insan oldu 🙁.. onlar birsey yapinca ayni seyi bizden (kiz tarafindanda bekliyor ) biz aldik sizde almalisiniz gibi seyler...
biz zaten elimizden geleni ve fazlasini yapmaya calisiyoruz bazi kiz taraflari gibi yok herseyi erkek tarafi yapmasi gerek düsüncesinde degiliz...
ilk baslarda bana agir konussada okadar üzülmezdim af ederim gerci simdide af ediyorum ama artik bir an tahamülüm kalmiyor... bir an seytaninda etkisiyle ondan ayrilmak istiyorum..
sevip sevmedigimi bile bilmiyorum artik cok karmasik duygular icerisindeyim..:'(
cok tartisiyor benimle yok söyle dediniz böyle yaptiniz diye..önceleri hep cevabini veriridim ama artik hic tahamülüm gücüm kuvvetim kalmadi sadece susuyorum... sonra anliyor hatasini ve özür diliyor.. ama bunu hep yapiyor öncee sinirlenip agzina geleni sayiyor sonra her defasinda aci cekip benden özür diliyor...
Ben böyle birisi ile hayat sürdürebilirmiyim sizce?? bilmiyorum yaaa :'(
ayirilirsamada ilerde pisman olurmuyum bilmiyorum of ya of bilmiyorum hic birsey bilmiyorum..ne zor birseymis evlenmek yahh :'(...