Likapam Paylaşımcı Melek 14 Haziran 2020 #32 SadmiN' Alıntı: Ama ama eksik daha güzel olmamı 🙂 Genişletmek için tıkla ... Anlamadım kız
M Mügü Paylaşımcı Melek 14 Haziran 2020 #33 Likapam' Alıntı: Anlamadım kız Genişletmek için tıkla ... bende anladım 🙄
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Haziran 2020 #34 Hahaha ses kaydıyla yazdırdım cepten gözde görmeyince okudum valla ben bile ne dediğimi anlamadım :d
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Haziran 2020 #35 Haa olsun ezek paraları olmamı dedim ellam
Likapam Paylaşımcı Melek 14 Haziran 2020 #36 SadmiN' Alıntı: Haa olsun ezek paraları olmamı dedim ellam Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun canım ezelim
SadmiN' Alıntı: Haa olsun ezek paraları olmamı dedim ellam Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun canım ezelim
Likapam Paylaşımcı Melek 14 Haziran 2020 #37 SadmiN' Alıntı: Hahaha ses kaydıyla yazdırdım cepten gözde görmeyince okudum valla ben bile ne dediğimi anlamadım :d Genişletmek için tıkla ...
SadmiN' Alıntı: Hahaha ses kaydıyla yazdırdım cepten gözde görmeyince okudum valla ben bile ne dediğimi anlamadım :d Genişletmek için tıkla ...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Temmuz 2020 #38 Ee ne oldu artık para biriktiremiyor musunuz kızlar yazmıyorsunuz ben biriktiremiyorumda yazmıyorum ya siz ?
Ee ne oldu artık para biriktiremiyor musunuz kızlar yazmıyorsunuz ben biriktiremiyorumda yazmıyorum ya siz ?
Likapam Paylaşımcı Melek 14 Temmuz 2020 #39 SadmiN' Alıntı: Ee ne oldu artık para biriktiremiyor musunuz kızlar yazmıyorsunuz ben biriktiremiyorumda yazmıyorum ya siz ? Genişletmek için tıkla ... Ben atıyorum yine 3 5
SadmiN' Alıntı: Ee ne oldu artık para biriktiremiyor musunuz kızlar yazmıyorsunuz ben biriktiremiyorumda yazmıyorum ya siz ? Genişletmek için tıkla ... Ben atıyorum yine 3 5
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Temmuz 2020 #40 Tamam çok çok biriktir de birlikte yiyelim gıı