Likapam Paylaşımcı Melek 23 Şubat 2020 #13 Mügü' Alıntı: bende oğlundan çarptım 20tl Genişletmek için tıkla ... Ay sonu geldi alamıyorum
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Şubat 2020 #14 Çarpmaaaa kutban olayım çevreni eeereey nazlı @Likapam @Mügü hahshshshs
M Mügü Paylaşımcı Melek 24 Şubat 2020 #16 oğlumu çarptım gene kızlar cantasin boşaltım ve bozuk para sesi geldi pantolun kirliye atacaktım şıngır şıngır para sesi saymadan atım kunparaya hemem hemen 15 tl vardi bence
oğlumu çarptım gene kızlar cantasin boşaltım ve bozuk para sesi geldi pantolun kirliye atacaktım şıngır şıngır para sesi saymadan atım kunparaya hemem hemen 15 tl vardi bence
Likapam Paylaşımcı Melek 27 Şubat 2020 #18 Mügü' Alıntı: 4tl atım bu gün kızlar Genişletmek için tıkla ... 22 tl attım bende canım
Likapam Paylaşımcı Melek 21 Mart 2020 #19 Kız bayadır yazmıyoruz buraya ben atmaya devam ettim ama toplamda 400 tl attım altın çıktı diye alamıyorum
Kız bayadır yazmıyoruz buraya ben atmaya devam ettim ama toplamda 400 tl attım altın çıktı diye alamıyorum
M Mügü Paylaşımcı Melek 26 Mart 2020 #20 Likapam' Alıntı: Kız bayadır yazmıyoruz buraya ben atmaya devam ettim ama toplamda 400 tl attım altın çıktı diye alamıyorum Genişletmek için tıkla ... ben çoktan atmadım ya malesef
Likapam' Alıntı: Kız bayadır yazmıyoruz buraya ben atmaya devam ettim ama toplamda 400 tl attım altın çıktı diye alamıyorum Genişletmek için tıkla ... ben çoktan atmadım ya malesef