böyle bir durumda sana ne desem üzer mi güçlendirir mi bilemem, ancak sana şunu söylemeliyim ki aldatılmak kadar ve bunu kendin öğrenmek kadar can yakıcı bir şey yok, emin ol şu an onlar cicim aylari yaşıyor ve unutma ki mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz, yuva üstüne de yuva yapılmaz, dualar Allahla kul arasındaki en iyi iletişimdir bunu unutma, şu an senin canın yanıyor belki evli değilim ama bilirim aldatılmayı, sen ne kadar çabalarsan çabala derler ya gözü kör olana ölüm bile nafile gelir, o yüzden bırak çabalamayı, önce bir sakinleş ve düşün, zor çok zor şu an bu lafları bana zamanında söyleyen arkadaşlarıma derdim ki bunlar boş laflar çeken bilir derdim, evet şu an çok boş gelir sana yapamazsın hemen, sana tek diyebileceğim şey, uzaklaş.. o ortamdan, onlarla karşılaşabilme ihtimalin olan her yerden biraz uzaklaş, bir süre yani, emin ol kafanı toparlamadan asla mantıklı düşünemeyeceksin, bu yara seni kötü şeyler yapmaya itebilir, anlıyorum yuvan dağılsın istemiyorsun ama eğer eşin bunu düşünmüş olsaydı, saygı duymuş olsaydı sana zaten gelir yüzüne söylemez miydi? Eden kendine eder, bu lafımı sakın unutma. Ailenin yanına git, durumu onlarla paylaş, büyüklerin fikirleri emin ol en kötü zamanda ilaç gibi gelir. Eğer ki eşin hatasını anlayıp sana geri dönerse, sakın alttan alıp her şeyi yaparmış gibi davranma, çünkü bu tavırlar kadın olsun erkek olsun, gücüne güç katar ve seni zayıf görmelerine neden olur, o yüzden sana şu an tek önerim, eğer ki gidebilecek bir yerin varsa durma git, uzaklaşmak sana iyi gelecek ve rahatlacak, ha dersin ki gidecek yerim yok, o zaman bu yeri sen bulacaksin, arkadaşlarından, dostlarından bir süreliğine yardım iste.. Önerebileceğim şeyler bunlar sana cnm, onun dışında inan ki ne desem yaranı kanatmaktan başka bir şeye yaramaz..