Arkadaslar merhaba, çocuk isteme serüvenimi daha önce sizlere anlatmistim. Eşimin ameliyatindan 3 ay geçti gecen hafta sperm testi yaptirdik. Sperm sayimiz 22 milyondan 44 milyona cikmis ama hareket A+B %30 bildiginiz gibi hareketin en dusuk 50 olmasi lazim. Doktor esime trental ilac verdi hareketliligi arttirmak icin 3 ay kullan dedi. Bende sperm testi yaptirdiginiz gun kadin dogumcuya bakildim kucuk bir polip problemim vardi hamilelige engelmi diye. Capi cok kucuk oldugu icin engel olmaz dedi, her ihtimale karsi gebelik testi yapti, testler ogleden sonra cikar dedi, sorun varsa ararim dedi, doktor aramayinca gebelik negatif dedim aksi olsa arardi ama sukrettim olumsuz bir deger yok diye. Bu sabah saat 8:30 da doktor aradi izinliymis ondan arayamamis. Bana uzun suredir bekledigim haberi verdi, test sonucu pozitif dedi İnanamadim goz yaslarina boguldum. Sakin umutsuZluga kapilmayin arkadaslar. Ben hareketlilik dusukken gebe kaldim. Rabbim cok buyuk dua edin, allahim insallah tamamina erdirir saglikli ve hayirli bir evlat nasib eder, isteyen herkese nasib etsin, rabbim kimsenin kollarini bos birakmasin