Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba nur , her gün ölmek dahamı iyi güzelim ? Korkma , emniyet babanızın size zarar vermemesi için gerekli önlemleri alacaktır. Uzaklaştırma cezası alır. Tekrar aynı eylemi yaparsa hapis cezası bile alabilir.
Merhaba ben 35 yaşında 4 çocuk annesiyle eşimin ailesi tarafından sürekli baskı ve şiddet görüyorum evime girip beni darp edilerek eşyalarını cöperim atılarak beni küçük düşürücü dedi kodu yayılarak bunun kanunda cezaî ne
Merhaba ben 35 yaşında 4 çocuk annesiyle eşimin ailesi tarafından sürekli baskı ve şiddet görüyorum evime girip beni darp edilerek eşyalarını cöperim atılarak beni küçük düşürücü dedi kodu yayılarak bunun kanunda cezaî ne
Kardeşim şiddet görüyorsan ve eşyaların gasp edildiyse karakola git şikayet et ve devletten koruma iste. Vereceğin ifade önemli kanunu yasayı cezayı sana karakolda anlatırlar