Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

amin canım

Hoşbuldukkk teşekkür ederim.Doğum kontrol hapı kullanmadım hiç.Bu ay daha çok erken biliyorum ama daha farklı hissediyorum kendimi.Sabahları çok yorgun uyanıyorum belim ve bazen karnımda ağrılar oluyo...Bilmiyorum.Bakalım...Teşekkür ederim güzel temennin için.Cümlemize inşallah...

Hadi bakalım hayırlısı ozman bel ağrısıda en çok görünen belirtilerden bi tanesi canımmm umarım seninde bebek belirtileridir.🙂
inş. canımmm çok sağoll sende

ya arkadaşlar adetim bigün geçti kan testi yaptım negatif çıktı acaba doğru çıkmışmıdır bi bilginiz varmı

fatoş merhaba cnm bu gün çok kötüyüm yaa acayip mide bulantısı ve her sabah belli saatte giren karın ağrıları galiba farklı bi grip türü🙁

ya arkadaşlar adetim bigün geçti kan testi yaptım negatif çıktı acaba doğru çıkmışmıdır bi bilginiz varmı

canım daha erken bir müddet daha beklemelisin bence en azından 2-3 gün daha geçsin tekrar yaparsın yine negatiftse kan tahlili yaptırırsın zaten orda doğrulu çıkar merak etme umarımm hamişsindir canımmm.hadi güzel haberlerini bekliyorummmm

ben bebek olabilir sanmıştım ama değil adetim hala devam ediyo ve gayet normal ve yoğun.bu ay geçti artık önümüzdeki aya inş. sen nasılsın cnm

cadet benımde adettım bır gun gectıgınde kanda negatıf cıkmıstım adettım 11 gun gecınce yapılan kan testtı pozıtıf cıktım suan hamıleyyım bence daha erken doktorum adettın enaz 3 gun gecmesı gerekıyor dedı bence bekle bır kac gun daha ıyyıce yukelsın degerlerın ınsallah mutlu haberrını beklıyorum

firdevs hayırlı olsun hamileliğin bizlere de dua et lütfen hayırlı bi şekilde olması için.Allah sağlıklı güzel bi evlat nasip etsin

slm kızlar herkeze,sanıyorum herkez adetli,yada tatilde,artık eskisi gibi kimsenin sesi yükselmiyor buralardan🙂neyse bakalım bu uzun sessizliği hangi talikli hamilleik haberiyle bozacak🙂