Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canım korkma bende aldırdım onu ama temiz çıktı benim ben ilk gün zor ayakta durdum ama geçti korkma yani
ben ayakta durym canm sadece braz agrm oldu okadar ama dktra ck sınrlendm bsey sorym bna cvp vermyo kendı kafasna aldı hc bna demedı yanı pekı o test temz cknca bska testler falan yaptmı hormon testı falan

Slm aleykum kizlar. Malesef yarin asilama olamiycam çünkü ovulasyon gerceklesmis, gec kalmisiz. 12.ci günüm bugun, biliyordum boyle olacagini çünkü iki gündür akintim vardi. Simdide ocak ayini bekliycez mecbur, malum burda yok Noël yok yilbasi, ocak ayina rdv verdiler. Ne dusunecegimi hic bilmiyorum. Vardir bunda bir hayir. Hayirlisi insaallah Napalim.......

Progesteron sayesinde bebek daha kolay tutunacak rahme canim

aleykum selm canm evet dediin gibi herseyde vardır bi hayır bundada vardır elbet hayurlısıyla insallah belki asılamaya bile gerek kalmaz hamiş kalırsın insallah

Ilginç gerçekten anlam veremedim

ben ayakta durym canm sadece braz agrm oldu okadar ama dktra ck sınrlendm bsey sorym bna cvp vermyo kendı kafasna aldı hc bna demedı yanı pekı o test temz cknca bska testler falan yaptmı hormon testı falan
Yok yapmadi canım bende kist vardı onun için gitmiştim ben ikinci kontrolde almıştı kistin biri kaybolmuş diğeri küçülmüştu ilaç verdi yolladı