ben ayakta durym canm sadece braz agrm oldu okadar ama dktra ck sınrlendm bsey sorym bna cvp vermyo kendı kafasna aldı hc bna demedı yanı pekı o test temz cknca bska testler falan yaptmı hormon testı falan
bende alttan muayene olmustum ama canm bilmem benden hiç öle bise almadılarr anlamdım yani neyse hayırlısı olsunn ii sonuc olur insallah cok üzüldüm hayırlısı olsun bu ay hamiş oluruz insallah
Yok canım 🙂 burda kaç kisiyiz hepimiz. Mc adet olunca tabii istirahate cekildi, ben hastaydim, hala iyilesemedim ama arada gelip okuyorum sizi. Yarin hastaneye gidiyorum ultrason ve kan testi olucam, çok yorgunum, dinleniyorum, hersey yolundadir insaallah, çünkü ertesi günü ikinci asilamam olacak hayirlisi ile insaallah....
Benim için azicik dua ederseniz, allah cumlemizden razi olsun insaallah, rabbim yardimci miz olsun insaallah...
Slm aleykum kizlar. Malesef yarin asilama olamiycam çünkü ovulasyon gerceklesmis, gec kalmisiz. 12.ci günüm bugun, biliyordum boyle olacagini çünkü iki gündür akintim vardi. Simdide ocak ayini bekliycez mecbur, malum burda yok Noël yok yilbasi, ocak ayina rdv verdiler. Ne dusunecegimi hic bilmiyorum. Vardir bunda bir hayir. Hayirlisi insaallah Napalim.......
Günaydın kızlar .. ben dün doktora gittim doktor ultrason la baktı kese tam net görünmesi için pazartesi bidaha gitcem.. Ilk gebeligimdeki sorunları anlattım .. aspirin de verdi. Bide progesteron testi yaptirdi sonucu 14 çıkmış sınırda dedi bana. Vajinal bi jel verdi ismi crinone. . Daha önce kullanan var mı aranızda. Gece yatarken vajina ya sıkmak suretiyle kullaniliyormus. Ins bi sıkıntı olmaz..
Slm aleykum kizlar. Malesef yarin asilama olamiycam çünkü ovulasyon gerceklesmis, gec kalmisiz. 12.ci günüm bugun, biliyordum boyle olacagini çünkü iki gündür akintim vardi. Simdide ocak ayini bekliycez mecbur, malum burda yok Noël yok yilbasi, ocak ayina rdv verdiler. Ne dusunecegimi hic bilmiyorum. Vardir bunda bir hayir. Hayirlisi insaallah Napalim.......
aleykum selm canm evet dediin gibi herseyde vardır bi hayır bundada vardır elbet hayurlısıyla insallah belki asılamaya bile gerek kalmaz hamiş kalırsın insallah
kzlar gttm dktora anlattm boyle boyle dye belrtlerı falan alttan muayne ettı braz ılthap var dedı bsey aldı ordan sımılını mı ne aldm dedı patolojıye gondermek ıcın gebelk varmı dedm yk dedı test yapmadı sadece alttan bkarak gebelk olmadgı bellı oluymu ya test yaptrmssn zaten yok dedı ılac verdı bde adet sokturucu fıtıl falan e ben bu belrtlerı yasym sebebnı ble demedı bna ya
ben ayakta durym canm sadece braz agrm oldu okadar ama dktra ck sınrlendm bsey sorym bna cvp vermyo kendı kafasna aldı hc bna demedı yanı pekı o test temz cknca bska testler falan yaptmı hormon testı falan