Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

anldm cnm bende var gbı hıssedyrm ıste ama dyorm ya bı yandan yktur belkı dye bosuna umıtlenmek ıstemyrm yanı eger yksa bı sorun ckmasndan korkuyrm 13gectı bugunle
hissediosan insallah vardır canm yoksa bile heray bizim için yeni bi umud heray hamile olma sansımız var yani canm sorunda ne olabilrki benim son adetim 12 gün gecmişti ve cook az oldumm adet gecikmem oluo ama doktor sorun yok dedi bende anlamıorum ama neden olmadıımı

canm sen bska bı dktra gorunsne bazı dktrlar ınan anlamyo benm bı arkdsm vardı kz cenesı agryo dye gdyo pskyatrı ılacı veryo bzm bı dktrmuz var cocklktan ona gotrdm ne alaka bu ılac dedı kz bosu bosuna sınr ılacı kullancaktı tek bı dktrla kalma yanı ama ınsallah bebstr senn belkı gostemydr kendnı 🙂

canm sorun dedgm sundan korkuyrm benm bobregmde tas vardı devamlı kendlgnden uretyo oda bende enfeksyn yapyo baydr baktrmadm korkum bu yanı bı sorun olustururmu gıbı

canm ben bi kac doktora gittim adet gecikmemde hepsi hersein normal dedi neden adet geciktiini bilmiorum 2 3 ay normal günü gününe sonraki ay gecikio 10 gün 15 gün deüşük yani hayırlısı olsun canm bebeişse bile adeti,mi beklicem artıkk