probissever Daimi Üye Üye 2 Aralık 2014 #9.621 melek cenneti' Alıntı: Günaydın kızlar. Bugün gidicem dr a dua edin keseyi hayırla sağlıkla göreyim. Genişletmek için tıkla ... Ins canim. Kaç haftalik oldu seninki
melek cenneti' Alıntı: Günaydın kızlar. Bugün gidicem dr a dua edin keseyi hayırla sağlıkla göreyim. Genişletmek için tıkla ... Ins canim. Kaç haftalik oldu seninki
ceylinim:) Daimi Üye Üye 2 Aralık 2014 #9.623 melek cenneti' Alıntı: Günaydın kızlar. Bugün gidicem dr a dua edin keseyi hayırla sağlıkla göreyim. Genişletmek için tıkla ... günaydınnn insallah görürsün bebeişinin kesesini ii haberlerini alırsın yani
melek cenneti' Alıntı: Günaydın kızlar. Bugün gidicem dr a dua edin keseyi hayırla sağlıkla göreyim. Genişletmek için tıkla ... günaydınnn insallah görürsün bebeişinin kesesini ii haberlerini alırsın yani
melek cenneti Hamiş Melek 2 Aralık 2014 #9.624 probissever' Alıntı: Ins canim. Kaç haftalik oldu seninki Genişletmek için tıkla ... 4+2
melek cenneti Hamiş Melek 2 Aralık 2014 #9.625 ceylinim:)' Alıntı: yani dış gebelikmiymiş canm anlamdımm Genişletmek için tıkla ... Aynen canım daha önceki gebeliğimi anlattığım. Bu sefer sağlıklıdır inş.
ceylinim:)' Alıntı: yani dış gebelikmiymiş canm anlamdımm Genişletmek için tıkla ... Aynen canım daha önceki gebeliğimi anlattığım. Bu sefer sağlıklıdır inş.
melek cenneti Hamiş Melek 2 Aralık 2014 #9.626 Canim çok sıkkın görünmedi kese vajinal bakmak istedi Dr napim sizce?
MCasksin Hamiş Melek Üye 2 Aralık 2014 #9.627 probissever' Alıntı: Canim tuvalete önceden git bidaha gitmeye gerek kalmaz. Bende de kaşıntı oluyo bu arada hatta yanma bile oluyor ama 15 dk ya geçiyo 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum takintiliyim ben biraz ama bikez dejerim🙂
probissever' Alıntı: Canim tuvalete önceden git bidaha gitmeye gerek kalmaz. Bende de kaşıntı oluyo bu arada hatta yanma bile oluyor ama 15 dk ya geçiyo 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum takintiliyim ben biraz ama bikez dejerim🙂
MCasksin Hamiş Melek Üye 2 Aralık 2014 #9.628 havva g.' Alıntı: ben bir ay denedim be şekilde sabaha kadar yatmayı ve idrar yolu enfeksiyonu oldum malesef olabiliyor yani. zaten bir doktor sitesinde de okudum önermiyorlarmış, bir iki saat yatın yıkanın diyordu. Genişletmek için tıkla ... Evet bende ondab goze alamiyom bide pis bisey bu ya
havva g.' Alıntı: ben bir ay denedim be şekilde sabaha kadar yatmayı ve idrar yolu enfeksiyonu oldum malesef olabiliyor yani. zaten bir doktor sitesinde de okudum önermiyorlarmış, bir iki saat yatın yıkanın diyordu. Genişletmek için tıkla ... Evet bende ondab goze alamiyom bide pis bisey bu ya
MCasksin Hamiş Melek Üye 2 Aralık 2014 #9.629 hermevsim' Alıntı: Bende oyleydim canım yatamiyorum ama çocuk için katlanıyorm Genişletmek için tıkla ... 🙂)) mecbur kaliypr insan canim
hermevsim' Alıntı: Bende oyleydim canım yatamiyorum ama çocuk için katlanıyorm Genişletmek için tıkla ... 🙂)) mecbur kaliypr insan canim
MCasksin Hamiş Melek Üye 2 Aralık 2014 #9.630 melek cenneti' Alıntı: Günaydın kızlar. Bugün gidicem dr a dua edin keseyi hayırla sağlıkla göreyim. Genişletmek için tıkla ... Insallah guzel haberler alirsin canim benim
melek cenneti' Alıntı: Günaydın kızlar. Bugün gidicem dr a dua edin keseyi hayırla sağlıkla göreyim. Genişletmek için tıkla ... Insallah guzel haberler alirsin canim benim