hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.501 isranur' Alıntı: Yasinleri okudum bitti yenice canlar hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Iyigeceler canım
isranur' Alıntı: Yasinleri okudum bitti yenice canlar hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Iyigeceler canım
ceylinim:) Daimi Üye Üye 30 Kasım 2014 #9.502 MCasksin' Alıntı: Tamam canim elfidama bildircem Genişletmek için tıkla ... tamam canmm tesekkr ederm allahım hepimizn niyetini kabul etsn insallah
MCasksin' Alıntı: Tamam canim elfidama bildircem Genişletmek için tıkla ... tamam canmm tesekkr ederm allahım hepimizn niyetini kabul etsn insallah
ceylinim:) Daimi Üye Üye 30 Kasım 2014 #9.503 MCasksin' Alıntı: Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz.. Genişletmek için tıkla ...
MCasksin' Alıntı: Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz.. Genişletmek için tıkla ...
ceylinim:) Daimi Üye Üye 30 Kasım 2014 #9.504 MCasksin' Alıntı: Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz.. Genişletmek için tıkla ... gecmiş olsun canm insallah umutların bosa cıkmaz canm hayırlısı olsunn insallah ii geceler canm
MCasksin' Alıntı: Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz.. Genişletmek için tıkla ... gecmiş olsun canm insallah umutların bosa cıkmaz canm hayırlısı olsunn insallah ii geceler canm
ebrar güneş Daimi Üye Üye 30 Kasım 2014 #9.505 MCasksin' Alıntı: Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz.. Genişletmek için tıkla ... ins canm bosa ckmaz allahn izniyle bn cok faydasni gordum darisi sana ins
MCasksin' Alıntı: Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz.. Genişletmek için tıkla ... ins canm bosa ckmaz allahn izniyle bn cok faydasni gordum darisi sana ins
MCasksin Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.506 hermevsim' Alıntı: Gecmis olsun canim iyi geceler allah dualarini kabul etsin küçüğüm 😛 Genişletmek için tıkla ... Aminnnnnn gunaydin caniimmm🙂
hermevsim' Alıntı: Gecmis olsun canim iyi geceler allah dualarini kabul etsin küçüğüm 😛 Genişletmek için tıkla ... Aminnnnnn gunaydin caniimmm🙂
MCasksin Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.507 ceylinim:)' Alıntı: gecmiş olsun canm insallah umutların bosa cıkmaz canm hayırlısı olsunn insallah ii geceler canm Genişletmek için tıkla ... Tesk ederim canim benim.aminn insallahhh gunaydin🙂
ceylinim:)' Alıntı: gecmiş olsun canm insallah umutların bosa cıkmaz canm hayırlısı olsunn insallah ii geceler canm Genişletmek için tıkla ... Tesk ederim canim benim.aminn insallahhh gunaydin🙂
MCasksin Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.508 ebrar güneş' Alıntı: ins canm bosa ckmaz allahn izniyle bn cok faydasni gordum darisi sana ins Genişletmek için tıkla ... Aminnn insallahh canimmmmm
ebrar güneş' Alıntı: ins canm bosa ckmaz allahn izniyle bn cok faydasni gordum darisi sana ins Genişletmek için tıkla ... Aminnn insallahh canimmmmm
hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.509 MCasksin' Alıntı: Aminnnnnn gunaydin caniimmm🙂 Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım benim
M Mihrimah sultan Forum Okuru 30 Kasım 2014 #9.510 Slm arkadaş lar araniza yeni katildim 1 sene 2 aydir evliyiz bebek istiyoruz ilk defa dr gitcem neden olmuyo diye eşim de bakılacak ben cok korkuyorum vajinal muayene de daha once gidenler yardimci olsun lutfen :-( aci oluyo mu
Slm arkadaş lar araniza yeni katildim 1 sene 2 aydir evliyiz bebek istiyoruz ilk defa dr gitcem neden olmuyo diye eşim de bakılacak ben cok korkuyorum vajinal muayene de daha once gidenler yardimci olsun lutfen :-( aci oluyo mu