ceylinim:) Daimi Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.491 MCasksin' Alıntı: Bende okudum 3 kaldiydi simdj bitirrdim nasipse kendim baslicam 41 yasin icin insallah Genişletmek için tıkla ... bende bitirdm canmm yasini allahım dualarımız kabul etsn insallah
MCasksin' Alıntı: Bende okudum 3 kaldiydi simdj bitirrdim nasipse kendim baslicam 41 yasin icin insallah Genişletmek için tıkla ... bende bitirdm canmm yasini allahım dualarımız kabul etsn insallah
ceylinim:) Daimi Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.492 MCasksin' Alıntı: Ceylinim ve arzumgamzem okuyunca haber edin olurmu Genişletmek için tıkla ... okudumm canm benn haber edersn 🙂
MCasksin' Alıntı: Ceylinim ve arzumgamzem okuyunca haber edin olurmu Genişletmek için tıkla ... okudumm canm benn haber edersn 🙂
MCasksin Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.493 ebrar güneş' Alıntı: aminn canm bn hepnz icin dua ediyorum akintinda cogaldysa hamilesndcem cunku bnde yasadm bunlari henen hemen hatta hastanrye kasik agrisi icin gttim hamile oldugumu ogrendm Genişletmek için tıkla ... Akintim hic yok normalde adrt oncesi olur adete 2 gun kala biterdi hala bisi yok akinti olarak
ebrar güneş' Alıntı: aminn canm bn hepnz icin dua ediyorum akintinda cogaldysa hamilesndcem cunku bnde yasadm bunlari henen hemen hatta hastanrye kasik agrisi icin gttim hamile oldugumu ogrendm Genişletmek için tıkla ... Akintim hic yok normalde adrt oncesi olur adete 2 gun kala biterdi hala bisi yok akinti olarak
MCasksin Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.494 hermevsim' Alıntı: Bende anlıyorum canım ovulasyon testi yapmıyorum bende öyle yapıyorum canım utandım kız 😳 Genişletmek için tıkla ... Niye utaniyosunki🙂)
hermevsim' Alıntı: Bende anlıyorum canım ovulasyon testi yapmıyorum bende öyle yapıyorum canım utandım kız 😳 Genişletmek için tıkla ... Niye utaniyosunki🙂)
MCasksin Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.495 hermevsim' Alıntı: Aynen hatırlıyorum iyi bakalım dikkat et tabiki canım benim Genişletmek için tıkla ... Tamam.bebegim sende dikkat et🙂
hermevsim' Alıntı: Aynen hatırlıyorum iyi bakalım dikkat et tabiki canım benim Genişletmek için tıkla ... Tamam.bebegim sende dikkat et🙂
MCasksin Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.496 ceylinim:)' Alıntı: bende bitirdm canmm yasini allahım dualarımız kabul etsn insallah Genişletmek için tıkla ... Tamam canim elfidama bildircem
ceylinim:)' Alıntı: bende bitirdm canmm yasini allahım dualarımız kabul etsn insallah Genişletmek için tıkla ... Tamam canim elfidama bildircem
MCasksin Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.497 Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz..
Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz..
hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.498 MCasksin' Alıntı: Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz.. Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun canim iyi geceler allah dualarini kabul etsin küçüğüm 😛
MCasksin' Alıntı: Basim catliyo kizlar yatiyorum iyi geceler hepinize.. opuldunuz.. Buarada ebrar 41 yasine basladim buaksam 8 tane okudum insallah umutlarim bosa cikmaz.. Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun canim iyi geceler allah dualarini kabul etsin küçüğüm 😛
hermevsim Hamiş Melek Üye 30 Kasım 2014 #9.499 MCasksin' Alıntı: Tamam.bebegim sende dikkat et🙂 Genişletmek için tıkla ... Ederim canım benim sağol
I isranur Aktif Üye Üye 30 Kasım 2014 #9.500 Yasinleri okudum bitti yenice canlar hepinize hayırlı geceler