MCasksin Hamiş Melek Üye 29 Kasım 2014 #9.431 melek cenneti' Alıntı: Benim bitti canım 5 yasin rabbim cümlemizin kalbinden geçen duaları hayırla sağlıkla omürle beraber peygamber efendimizin (s.a.v.) in hürmetine yasini şerifin hürmetine kabul eylesin. AMİN. Genişletmek için tıkla ... Amin allah kabuk etsin canim 3 tanr kaldi benimde onuda bugun insallah okicam canim
melek cenneti' Alıntı: Benim bitti canım 5 yasin rabbim cümlemizin kalbinden geçen duaları hayırla sağlıkla omürle beraber peygamber efendimizin (s.a.v.) in hürmetine yasini şerifin hürmetine kabul eylesin. AMİN. Genişletmek için tıkla ... Amin allah kabuk etsin canim 3 tanr kaldi benimde onuda bugun insallah okicam canim
MCasksin Hamiş Melek Üye 29 Kasım 2014 #9.432 ceylinim:)' Alıntı: adetim 21de bitti canm ama cokk az geldi demiştm yaa adetten deil sancı Genişletmek için tıkla ... Evet hatirkadim insallah hamislikdendir canim🙂
ceylinim:)' Alıntı: adetim 21de bitti canm ama cokk az geldi demiştm yaa adetten deil sancı Genişletmek için tıkla ... Evet hatirkadim insallah hamislikdendir canim🙂
hermevsim Hamiş Melek Üye 29 Kasım 2014 #9.433 isranur' Alıntı: Hamileyiimmmmm Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım çok mutlu oldum valla
ebrar güneş Daimi Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.434 isranur' Alıntı: Hamileyiimmmmm Genişletmek için tıkla ... cok guzel bi haber ya hayrli olsun canm allah tamamina erdirmeyi nasp etsin ins cumlemize
isranur' Alıntı: Hamileyiimmmmm Genişletmek için tıkla ... cok guzel bi haber ya hayrli olsun canm allah tamamina erdirmeyi nasp etsin ins cumlemize
MCasksin Hamiş Melek Üye 29 Kasım 2014 #9.435 ebrar güneş' Alıntı: anladm canm bn kendim 1hafta icinde okumustum 41 yasin tek basima Genişletmek için tıkla ... Masallah canim adet olmazsam hamile olursam bebegim icin bende baslicam 41 tane okicam insallah
ebrar güneş' Alıntı: anladm canm bn kendim 1hafta icinde okumustum 41 yasin tek basima Genişletmek için tıkla ... Masallah canim adet olmazsam hamile olursam bebegim icin bende baslicam 41 tane okicam insallah
MCasksin Hamiş Melek Üye 29 Kasım 2014 #9.436 isranur' Alıntı: Kizlarrr daha fazla dayanamicam sanirim gidip nöbetçi eczane bulup test alcammm Genişletmek için tıkla ... Tamam haberinj bekluyorun 🙂
isranur' Alıntı: Kizlarrr daha fazla dayanamicam sanirim gidip nöbetçi eczane bulup test alcammm Genişletmek için tıkla ... Tamam haberinj bekluyorun 🙂
ceylinim:) Daimi Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.437 MCasksin' Alıntı: Evet hatirkadim insallah hamislikdendir canim🙂 Genişletmek için tıkla ... amin amin amin insallah canmm yaaaa hepimizn olsun insallah
MCasksin' Alıntı: Evet hatirkadim insallah hamislikdendir canim🙂 Genişletmek için tıkla ... amin amin amin insallah canmm yaaaa hepimizn olsun insallah
ebrar güneş Daimi Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.438 ceylinim:)' Alıntı: valla cokk ii canm tek basına okuduysan ama biz paylasım yaptık 5er tane okucaz Genişletmek için tıkla ... benm adagim vardi canm hwmile kalirsam eger 41 yasini 1hafta icinde btrcem dye bitrdimde sukur
ceylinim:)' Alıntı: valla cokk ii canm tek basına okuduysan ama biz paylasım yaptık 5er tane okucaz Genişletmek için tıkla ... benm adagim vardi canm hwmile kalirsam eger 41 yasini 1hafta icinde btrcem dye bitrdimde sukur
MCasksin Hamiş Melek Üye 29 Kasım 2014 #9.439 isranur' Alıntı: Hamileyiimmmmm Genişletmek için tıkla ... Canimm benim cok sevindim hayrili olsun.. RABBIME sukurler olsun ne mubarek bir ay oldu bu kac tane arkadasimiz hamile kaldi...cok sukur Rabbime, Allahim bziede nasip etsin insallahh
isranur' Alıntı: Hamileyiimmmmm Genişletmek için tıkla ... Canimm benim cok sevindim hayrili olsun.. RABBIME sukurler olsun ne mubarek bir ay oldu bu kac tane arkadasimiz hamile kaldi...cok sukur Rabbime, Allahim bziede nasip etsin insallahh
MCasksin Hamiş Melek Üye 29 Kasım 2014 #9.440 Elfida. Gelince su yasin hatmini bir toparla canim kimle4 var eksik varmi diye