B bebegımgelsın Forum Okuru 29 Kasım 2014 #9.411 kzlar bende yasın okuyablrm ama soz veremyorum suan cunku pazar gunu evme gtcem e malum dus falan ev ıslerı pzt. Yemek falan okuyablrsem okuyorum dcem sze okuyamazsam kusura bakmayn nlur bende gecen gun nyetlendm artk her cuma yasın okucam dıye evıme gtmem lazm ıste suanlk benı katmayn okuyablrsem haber vercem canlar bde daha adet olmdm 1haftam gectı olurmuym dyede suphelym ackcası opuldunuz muah 😀
kzlar bende yasın okuyablrm ama soz veremyorum suan cunku pazar gunu evme gtcem e malum dus falan ev ıslerı pzt. Yemek falan okuyablrsem okuyorum dcem sze okuyamazsam kusura bakmayn nlur bende gecen gun nyetlendm artk her cuma yasın okucam dıye evıme gtmem lazm ıste suanlk benı katmayn okuyablrsem haber vercem canlar bde daha adet olmdm 1haftam gectı olurmuym dyede suphelym ackcası opuldunuz muah 😀
I isranur Aktif Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.412 ceylinim:)' Alıntı: herhalde canm var bel agrısıda gebelik belirtilernde hadi bakalm insallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... Insallah cnn bekliom bakalm
ceylinim:)' Alıntı: herhalde canm var bel agrısıda gebelik belirtilernde hadi bakalm insallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... Insallah cnn bekliom bakalm
melek cenneti Hamiş Melek 29 Kasım 2014 #9.413 elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. Melek cenneti 6. Probsever 7. Arzumgamzem 8. 9. 10. Baska Kimler katilir ? Katilip da sonra okuyamayanimiz olursa lutfen haber versinler, eksik sayiyi tamamlariz... Not.. Ismini unuttugum varsa Kusura bakmayin lutfen 🙂 Bi hatirlatmanizla hemen eklerim Genişletmek için tıkla ... elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. Melek cenneti 6. Probsever 7. Arzumgamzem 8. 9. 10. Benim bitti canım 5 yasin rabbim cümlemizin kalbinden geçen duaları hayırla saglikla beraber yasini şerifin hürmetine kabul eylesin. Genişletmek için tıkla ...
elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. Melek cenneti 6. Probsever 7. Arzumgamzem 8. 9. 10. Baska Kimler katilir ? Katilip da sonra okuyamayanimiz olursa lutfen haber versinler, eksik sayiyi tamamlariz... Not.. Ismini unuttugum varsa Kusura bakmayin lutfen 🙂 Bi hatirlatmanizla hemen eklerim Genişletmek için tıkla ... elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. Melek cenneti 6. Probsever 7. Arzumgamzem 8. 9. 10. Benim bitti canım 5 yasin rabbim cümlemizin kalbinden geçen duaları hayırla saglikla beraber yasini şerifin hürmetine kabul eylesin. Genişletmek için tıkla ...
melek cenneti Hamiş Melek 29 Kasım 2014 #9.414 Benim bitti canım 5 yasin rabbim cümlemizin kalbinden geçen duaları hayırla sağlıkla omürle beraber peygamber efendimizin (s.a.v.) in hürmetine yasini şerifin hürmetine kabul eylesin. AMİN.
Benim bitti canım 5 yasin rabbim cümlemizin kalbinden geçen duaları hayırla sağlıkla omürle beraber peygamber efendimizin (s.a.v.) in hürmetine yasini şerifin hürmetine kabul eylesin. AMİN.
ebrar güneş Daimi Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.415 ceylinim:)' Alıntı: 41 tane yasin okucaz canm bebişlerimiz olması içinn Genişletmek için tıkla ... anladm canm bn kendim 1hafta icinde okumustum 41 yasin tek basima
ceylinim:)' Alıntı: 41 tane yasin okucaz canm bebişlerimiz olması içinn Genişletmek için tıkla ... anladm canm bn kendim 1hafta icinde okumustum 41 yasin tek basima
ceylinim:) Daimi Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.416 MCasksin' Alıntı: Adetine nekadar var csnim? Genişletmek için tıkla ... adetim 21de bitti canm ama cokk az geldi demiştm yaa adetten deil sancı
MCasksin' Alıntı: Adetine nekadar var csnim? Genişletmek için tıkla ... adetim 21de bitti canm ama cokk az geldi demiştm yaa adetten deil sancı
melek cenneti Hamiş Melek 29 Kasım 2014 #9.417 ebrar güneş' Alıntı: anladm canm bn kendim 1hafta icinde okumustum 41 yasin tek basima[/QUOTE Rabbim kabul etsin inş. Birleşim her zaman daha iyidir yoksa cami olmazdı 🙂) Genişletmek için tıkla ...
ebrar güneş' Alıntı: anladm canm bn kendim 1hafta icinde okumustum 41 yasin tek basima[/QUOTE Rabbim kabul etsin inş. Birleşim her zaman daha iyidir yoksa cami olmazdı 🙂) Genişletmek için tıkla ...
melek cenneti Hamiş Melek 29 Kasım 2014 #9.418 ceylinim:)' Alıntı: adetim 21de bitti canm ama cokk az geldi demiştm yaa adetten deil sancı Genişletmek için tıkla ... Üstünemi gördünki? Test yaptinmi?
ceylinim:)' Alıntı: adetim 21de bitti canm ama cokk az geldi demiştm yaa adetten deil sancı Genişletmek için tıkla ... Üstünemi gördünki? Test yaptinmi?
I isranur Aktif Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.419 Kizlarrr daha fazla dayanamicam sanirim gidip nöbetçi eczane bulup test alcammm
I isranur Aktif Üye Üye 29 Kasım 2014 #9.420 Ya tek belirti asiri uyku hali daha yeni kaktim kendimi zorlamasam aksama kadar uyucamm. . En iyisi gidip test alayim tam sonuc verir mi bilmiom ama
Ya tek belirti asiri uyku hali daha yeni kaktim kendimi zorlamasam aksama kadar uyucamm. . En iyisi gidip test alayim tam sonuc verir mi bilmiom ama