MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.361 Yatsi namaxini kilcam sonra kaynanmgile gidecem benim askim.bu aksam gec geliyor bunaldim.evde size yazarim.yine cok cok opuldunuz...
Yatsi namaxini kilcam sonra kaynanmgile gidecem benim askim.bu aksam gec geliyor bunaldim.evde size yazarim.yine cok cok opuldunuz...
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.362 MCasksin' Alıntı: Yanj yalan sevmem hic suan 5 yasin okuma havamda degilim ama mecbur bebis icin🙂) Elfidam sayin hocacigim banada 5 yasin yazarmisin..😛 Genişletmek için tıkla ... Canim ptesi ye kadar belki havan gelir he ;-) Ekliyorum senide ama okuyamazsan onemli degil ama haber verirsin canim. Bu arada bunuda soyliyim, okuyamayanimiz olursa haber verirse, eksikligi kapatiriz canlar ok.
MCasksin' Alıntı: Yanj yalan sevmem hic suan 5 yasin okuma havamda degilim ama mecbur bebis icin🙂) Elfidam sayin hocacigim banada 5 yasin yazarmisin..😛 Genişletmek için tıkla ... Canim ptesi ye kadar belki havan gelir he ;-) Ekliyorum senide ama okuyamazsan onemli degil ama haber verirsin canim. Bu arada bunuda soyliyim, okuyamayanimiz olursa haber verirse, eksikligi kapatiriz canlar ok.
I isranur Aktif Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.363 Kızlar bi şey soracağım ya bel agrisi da hamilelik belirtileri arasında var mi
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.364 Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Katilip da sonra okuyamayanimiz olursa lutfen haber versinler, eksik sayiyi tamamlariz...
Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Katilip da sonra okuyamayanimiz olursa lutfen haber versinler, eksik sayiyi tamamlariz...
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.365 isranur' Alıntı: Kızlar bi şey soracağım ya bel agrisi da hamilelik belirtileri arasında var mi Genişletmek için tıkla ... Evet canım
isranur' Alıntı: Kızlar bi şey soracağım ya bel agrisi da hamilelik belirtileri arasında var mi Genişletmek için tıkla ... Evet canım
melek cenneti Hamiş Melek 28 Kasım 2014 #9.366 elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4.Melek 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Genişletmek için tıkla ...
elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4.Melek 5. 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Genişletmek için tıkla ...
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.367 Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. Melek cenneti 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Katilip da sonra okuyamayanimiz olursa lutfen haber versinler, eksik sayiyi tamamlariz...
Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. Melek cenneti 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Katilip da sonra okuyamayanimiz olursa lutfen haber versinler, eksik sayiyi tamamlariz...
hermevsim Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.368 MCasksin' Alıntı: Yatsi namaxini kilcam sonra kaynanmgile gidecem benim askim.bu aksam gec geliyor bunaldim.evde size yazarim.yine cok cok opuldunuz... Genişletmek için tıkla ... Tamam canim görüşürüz ben aşkımin yanındayım şimdi dukkana geldim 🙂
MCasksin' Alıntı: Yatsi namaxini kilcam sonra kaynanmgile gidecem benim askim.bu aksam gec geliyor bunaldim.evde size yazarim.yine cok cok opuldunuz... Genişletmek için tıkla ... Tamam canim görüşürüz ben aşkımin yanındayım şimdi dukkana geldim 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.369 elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. Melek cenneti 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Katilip da sonra okuyamayanimiz olursa lutfen haber versinler, eksik sayiyi tamamlariz... Genişletmek için tıkla ... Evet kizlar yokmu arttiran ? 🙂
elfidamsanem' Alıntı: Evet kizlar Kimler var yasin okumak için ? En az bes tane okiycak katilanlar.. Kimler var ? 1. Ben 2. Havva g 3. Ceylinim 4. Mc asksin 5. Melek cenneti 6. 7. 8. Baska Kimler katilir ? Katilip da sonra okuyamayanimiz olursa lutfen haber versinler, eksik sayiyi tamamlariz... Genişletmek için tıkla ... Evet kizlar yokmu arttiran ? 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.370 MCasksin' Alıntı: Yatsi namaxini kilcam sonra kaynanmgile gidecem benim askim.bu aksam gec geliyor bunaldim.evde size yazarim.yine cok cok opuldunuz... Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin canimm... Gorusuruz insaallah
MCasksin' Alıntı: Yatsi namaxini kilcam sonra kaynanmgile gidecem benim askim.bu aksam gec geliyor bunaldim.evde size yazarim.yine cok cok opuldunuz... Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin canimm... Gorusuruz insaallah