MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.171 elfidamsanem' Alıntı: Slm aleykum hanimlar gunaydinlar, cumleten hayirli cum'a lar ! Eveeeeeeeeeeeeeeet birinci pozitif haberini aldik allahin izniyle. Rabbim sag saglim tamamina erdirsin insaallah hayirlisiyla. Rabbim gerisini getirsin insaallah, hep boyle güzel haberler alalim bugun insaallah ! Tebrikler canim tekrar. Genişletmek için tıkla ... Amin canim benim gunaydin bende bekliyom simdi gelince yapicam testi canim
elfidamsanem' Alıntı: Slm aleykum hanimlar gunaydinlar, cumleten hayirli cum'a lar ! Eveeeeeeeeeeeeeeet birinci pozitif haberini aldik allahin izniyle. Rabbim sag saglim tamamina erdirsin insaallah hayirlisiyla. Rabbim gerisini getirsin insaallah, hep boyle güzel haberler alalim bugun insaallah ! Tebrikler canim tekrar. Genişletmek için tıkla ... Amin canim benim gunaydin bende bekliyom simdi gelince yapicam testi canim
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.172 melek cenneti' Alıntı: İnş sonuç pozitiftir hayülırla sağlıkla Genişletmek için tıkla ... Insallah vanim sen bugun yapmiyomusun??
melek cenneti' Alıntı: İnş sonuç pozitiftir hayülırla sağlıkla Genişletmek için tıkla ... Insallah vanim sen bugun yapmiyomusun??
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.173 MCasksin' Alıntı: Canimmm coookk sevindimm hemde coookkkk Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin aminnn.. Bende azonce wc gittim sabah namaziji kildim simdi bekliyom gelimce hemen yapacagim insallah Genişletmek için tıkla ... Ne gelince canim 🙂 testi yeni mi aldiriyorsun ? Slm aleykum bu arada canim mubarek cum'a hayirlara vesile olsun insaallah
MCasksin' Alıntı: Canimmm coookk sevindimm hemde coookkkk Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin aminnn.. Bende azonce wc gittim sabah namaziji kildim simdi bekliyom gelimce hemen yapacagim insallah Genişletmek için tıkla ... Ne gelince canim 🙂 testi yeni mi aldiriyorsun ? Slm aleykum bu arada canim mubarek cum'a hayirlara vesile olsun insaallah
melek cenneti Hamiş Melek 28 Kasım 2014 #9.174 MCasksin' Alıntı: Insallah vanim sen bugun yapmiyomusun?? Genişletmek için tıkla ... Ben kese için bekliyorum pzt yada salı allahın izniyle görücem. Hayırlı cumalar.
MCasksin' Alıntı: Insallah vanim sen bugun yapmiyomusun?? Genişletmek için tıkla ... Ben kese için bekliyorum pzt yada salı allahın izniyle görücem. Hayırlı cumalar.
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.175 MCasksin' Alıntı: Gecmis olsun canimm umarimmmm Genişletmek için tıkla ... Vallaha gece boyu agirdi, anlamadim ki noldu, aksam otururken birden hissettim agriyi, basimin sol tarafi tamamen kulak dahil agriyo.
MCasksin' Alıntı: Gecmis olsun canimm umarimmmm Genişletmek için tıkla ... Vallaha gece boyu agirdi, anlamadim ki noldu, aksam otururken birden hissettim agriyi, basimin sol tarafi tamamen kulak dahil agriyo.
melek cenneti Hamiş Melek 28 Kasım 2014 #9.176 elfidamsanem' Alıntı: Vallaha gece boyu agirdi, anlamadim ki noldu, aksam otururken birden hissettim agriyi, basimin sol tarafi tamamen kulak dahil agriyo. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım ciddi bisey değildir inş.
elfidamsanem' Alıntı: Vallaha gece boyu agirdi, anlamadim ki noldu, aksam otururken birden hissettim agriyi, basimin sol tarafi tamamen kulak dahil agriyo. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım ciddi bisey değildir inş.
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.177 melek cenneti' Alıntı: İnş sonuç pozitiftir hayülırla sağlıkla Genişletmek için tıkla ... Insallah hayatmmm
melek cenneti' Alıntı: İnş sonuç pozitiftir hayülırla sağlıkla Genişletmek için tıkla ... Insallah hayatmmm
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Kasım 2014 #9.178 MCasksin' Alıntı: Insallah canimm Genişletmek için tıkla ... melek cenneti' Alıntı: Geçmiş olsun canım ciddi bisey değildir inş. Genişletmek için tıkla ... Insaallah canim Sagol, bakalim gecmezse mecburen dr à giderim artik
MCasksin' Alıntı: Insallah canimm Genişletmek için tıkla ... melek cenneti' Alıntı: Geçmiş olsun canım ciddi bisey değildir inş. Genişletmek için tıkla ... Insaallah canim Sagol, bakalim gecmezse mecburen dr à giderim artik
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.179 elfidamsanem' Alıntı: Ne gelince canim 🙂 testi yeni mi aldiriyorsun ? Slm aleykum bu arada canim mubarek cum'a hayirlara vesile olsun insaallah Genişletmek için tıkla ... As hayatim seninde mubarek olsun wc gittim sabah namazi kilmaliydim.yapamadim simdi wc zamanini bekliyom deli🙂)))))))
elfidamsanem' Alıntı: Ne gelince canim 🙂 testi yeni mi aldiriyorsun ? Slm aleykum bu arada canim mubarek cum'a hayirlara vesile olsun insaallah Genişletmek için tıkla ... As hayatim seninde mubarek olsun wc gittim sabah namazi kilmaliydim.yapamadim simdi wc zamanini bekliyom deli🙂)))))))
MCasksin Hamiş Melek Üye 28 Kasım 2014 #9.180 melek cenneti' Alıntı: Ben kese için bekliyorum pzt yada salı allahın izniyle görücem. Hayırlı cumalar. Genişletmek için tıkla ... Tamam canim insallah hamisdirsin sanada hayirli cumalar
melek cenneti' Alıntı: Ben kese için bekliyorum pzt yada salı allahın izniyle görücem. Hayırlı cumalar. Genişletmek için tıkla ... Tamam canim insallah hamisdirsin sanada hayirli cumalar