MCasksin Hamiş Melek Üye 27 Kasım 2014 #9.081 miray akın' Alıntı: Evet cok doğru söylüyorsun Ben ankarada yasıyorum sizler nerde yaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Hollanda canim
miray akın' Alıntı: Evet cok doğru söylüyorsun Ben ankarada yasıyorum sizler nerde yaşıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Hollanda canim
M miray akın Üye Üye 27 Kasım 2014 #9.082 Kızlar beni de ekleyin facede ya da bana da msj atın ben ekliim eger isterseniz
melek cenneti Hamiş Melek 27 Kasım 2014 #9.083 Kozlar dün beta 269 su sizce keseyi allahın izniyle ne zaman görürüm?
MCasksin Hamiş Melek Üye 27 Kasım 2014 #9.084 ayyyyaaaa' Alıntı: yazdıklarımm neden cıkmıo deli oldumm yaa Genişletmek için tıkla ... Ya cikiyor kizlar sakin olun
ayyyyaaaa' Alıntı: yazdıklarımm neden cıkmıo deli oldumm yaa Genişletmek için tıkla ... Ya cikiyor kizlar sakin olun
MCasksin Hamiş Melek Üye 27 Kasım 2014 #9.085 anason' Alıntı: Kızlar mesajlarım gitmiyor ya vallahi sinirleniyorum Genişletmek için tıkla ... Ya geliyorrr
anason' Alıntı: Kızlar mesajlarım gitmiyor ya vallahi sinirleniyorum Genişletmek için tıkla ... Ya geliyorrr
MCasksin Hamiş Melek Üye 27 Kasım 2014 #9.086 miray akın' Alıntı: Kızlar beni de ekleyin facede ya da bana da msj atın ben ekliim eger isterseniz Genişletmek için tıkla ... Msj gonder ozelden canim
miray akın' Alıntı: Kızlar beni de ekleyin facede ya da bana da msj atın ben ekliim eger isterseniz Genişletmek için tıkla ... Msj gonder ozelden canim
melek cenneti Hamiş Melek 27 Kasım 2014 #9.087 Ki melek cenneti' Alıntı: Kozlar dün beta 269 su sizce keseyi allahın izniyle ne zaman görürüm? Genişletmek için tıkla ... Kızlaaarrrr
Ki melek cenneti' Alıntı: Kozlar dün beta 269 su sizce keseyi allahın izniyle ne zaman görürüm? Genişletmek için tıkla ... Kızlaaarrrr
MCasksin Hamiş Melek Üye 27 Kasım 2014 #9.088 melek cenneti' Alıntı: Ki Kızlaaarrrr Genişletmek için tıkla ... Ben kendi adima soyliyorum ben hamile degilim bunu bilemem muhakkak burda hamile olanlarin yazdigi yer vardir hayatim oraya yazki bilirsin cnm
melek cenneti' Alıntı: Ki Kızlaaarrrr Genişletmek için tıkla ... Ben kendi adima soyliyorum ben hamile degilim bunu bilemem muhakkak burda hamile olanlarin yazdigi yer vardir hayatim oraya yazki bilirsin cnm
elfidamsanem Daimi Üye Üye 27 Kasım 2014 #9.090 MCasksin' Alıntı: Canim bilmiyorum ya agri yok ole arada oluyo batma geliyo sonra agriyo geciyo.. duzgun oturmazsam aciyo onun gibi.. annem usutmustursun diyo ama bu usutme gibi degil tam kasigimin orda Genişletmek için tıkla ... Himm insaallah gebelik belirtisi dir canim
MCasksin' Alıntı: Canim bilmiyorum ya agri yok ole arada oluyo batma geliyo sonra agriyo geciyo.. duzgun oturmazsam aciyo onun gibi.. annem usutmustursun diyo ama bu usutme gibi degil tam kasigimin orda Genişletmek için tıkla ... Himm insaallah gebelik belirtisi dir canim