Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

bu ayın 4oldum normalde 8de olmam lazımdı ama bugun bıttı
o halde canim uste gormus olabilirsin benim bi arkadasim var uste gorur 3 veya 4 gun olur cok az ara ara ve biter sonra sende oyle olmus olabilirsin en guzeli acilen bi test et daha rahat olusun insallah bebis vardir ettinmi daha once test canim

aman canim allahim korusun oyle dusuk musuk kotu seyleri aklina getirme gec dolnmede olabilir veya uste gormede ola bilir sen acil bi test et canim vallahi aklim sende kalir ben yarin meraktan calisamamda sen bi test ette bize acil haber ver ben cok merak ettim simdi insallah uste goruyosundur canim allahim yardimcin olsun

bıde bısey soracam ben doktora gıttım bu ayın 2sınde ilişkiden sonra kan gelmıştı bende bende korktum gıttım altan muayne ettı onda görünmezmıydıhamiş olsam canım

bıde bısey soracam ben doktora gıttım bu ayın 2sınde ilişkiden sonra kan gelmıştı bende bende korktum gıttım altan muayne ettı onda görünmezmıydıhamiş olsam canım
yok canim gorunmez hamile kaldiktan assa yukari 4 hafta sonra veya en erken reglini 2 hafta gecince gozukur yani bebis 3 veya 4 haftalikken gozukuyor yumurcaklar kendini hemen belli etmiyolar

bera canim ben cikiyorum yarin is var malum haftanin basindayiz bi hamlie kalsamda su isten ciksam rahatlasam biktim artik uffff sormak sen yarin bi test et canim neyse sonuc cikar hem sen hem biz rahatlariz yarin insallah guzel haber verirsin bize sana iyi geceler diliyorum