Burdayim canim 🙂 hafta sonu yogun gecti nete giremedim hiç. Ne var ne yok nasilsiniz bakem? Galiba iki hamis var 🙂 biri melek cenneti biride bebegimgelsin 🙂
Insaallah bizde hayirlisiyla hamile oluruz. Ben artik beklemek istemiyorum Yaaa
Benim canım 2 yaşında oğlum var geçen ay Korunmasız ilişki girdik benim babam mefat etti 3hafta oldu veben piskoloji olarak iyi dilim suan üzüntü sitresten vücudum kaşıntı oldu ve yara oldu kaşımak tan suan tedavi görüyorum doktorum hamile kalmasın umarım dedi çok endiseliyim
Ben bilmiyorumki canim ahahha burda kan testi yapmiyolar melek cenneti masallah dedigine gore iyi bisey demekki diye masallah dedim yani melek cenneti bilir ahahah
Benim canım 2 yaşında oğlum var geçen ay Korunmasız ilişki girdik benim babam mefat etti 3hafta oldu veben piskoloji olarak iyi dilim suan üzüntü sitresten vücudum kaşıntı oldu ve yara oldu kaşımak tan suan tedavi görüyorum doktorum hamile kalmasın umarım dedi çok endiseliyim
ALLAHIM mekanini cennet eylesin rahmet eylesin canimm... Bu cok uzucu bir donem.. biliyorum ne soylense bos ama.. O ndan geldik O na donecegiz.. Bu boyle..
ALLAHIM kalanlarimiza uzun uzun omur versin.. kendini toparla canim zor ama ona bol bol dua et..
Ben bilmiyorumki canim ahahha burda kan testi yapmiyolar melek cenneti masallah dedigine gore iyi bisey demekki diye masallah dedim yani melek cenneti bilir ahahah