canımm inşallah,iki test yaptım ikiside negatif çıktı ama benim günüm 2 gün geçti ve hala adet belirtisi yok delircem arkadaşlar yaa,ya diyorum henüz testte çıkıcak kadar hcg yükselmedi,yada hava değişikliğinden dolayı geciktim,ben stres oldukça dahada geçicekecek sanırım adetim öff yaaa
yok arkadaşlar bugün 4.gün ve benim yaptığım 4.test ama hala negatif yani dediğim gibi hava değişikliğinden sanırım,o nedenle artık umutlanmıcam kan testide yaptırmıcam çünki eşimde artık sinirlendi bu sürekli hamileymişimde testte çıkmıyormuş tavrıma,artık öyleysemde değilsemde beklicez başka çarem yok,eşime kalkıp bide kan testi yaptıralımm dersem ümüğümü sıkar varlla:laugh:hem bende alıştırdım kendimi olmayışı fikrine,canım sağaolsun napalım bir dahaki sefer inşallah,
slm arkadslar bu gun doktora gıttım doktorum kan testtı yaptı hamılesın dedı ama deger dusuk dedı adettım 13 gun gectı degerrım 63.08 sevınemıyorumda lutfen cevap yazın
slm arkadslar bu gun doktora gıttım doktorum kan testtı yaptı hamılesın dedı ama deger dusuk dedı adettım 13 gun gectı degerrım 63.08 sevınemıyorumda lutfen cevap yazın
hayırlısı olsun bu arada arkadaşım var sen içini rahat tut bazen oyle ola bılıyor benım ablamın teste çıkıyordu ama kese yoktu doktor dış gebeilk ola bılır dedı ama çok erken mıs kese gözükmüyormus senınkıde yenı oldugu için derleri düşüktür canım allah hayırlısını versın
ya arkadaşlar ben 4lekendım 5ve6 normalden az kan geldı 7de damla damla geldı ben normale 7gun oluyordum ama az oldum hamile ola bılırmıyım arkadaşlar bılgısı ola yazsın ne cevap ne olu
kizlar ya benim gobeyim cok kasiniyor budami piskolojik acaba ya ne zormus bebis beklemek arkadaslar aslinda en guzeli hic takmamak kendiliginden gelmesi daha rahat boyle beklemek cok zormus gercekten olsun herseyde vardir bi hayir allahim hayirli evlatlar nasip etsin hayirsizsa hic olmasin[/bende aranıza teni katıldım benden sana tavsiye kafana takmaa çocuğu olmayanların :%30 strestenmiş doktorum söledi bende senin gibiyim
ya arkadaşlar ben 4lekendım 5ve6 normalden az kan geldı 7de damla damla geldı ben normale 7gun oluyordum ama az oldum hamile ola bılırmıyım arkadaşlar bılgısı ola yazsın ne cevap ne olu