ebrucum üzüldüm test sonucuna içimden bir ses senin hamiş olduğunu söylüyordu. neyse canım şimdilik yanlış oldu. bu sayfada güzel haberlerini de alacağım. biliyorum.
ebrucum üzüldüm test sonucuna içimden bir ses senin hamiş olduğunu söylüyordu. neyse canım şimdilik yanlış oldu. bu sayfada güzel haberlerini de alacağım. biliyorum.
canımm inşallah,iki test yaptım ikiside negatif çıktı ama benim günüm 2 gün geçti ve hala adet belirtisi yok delircem arkadaşlar yaa,ya diyorum henüz testte çıkıcak kadar hcg yükselmedi,yada hava değişikliğinden dolayı geciktim,ben stres oldukça dahada geçicekecek sanırım adetim öff yaaa
ebrucugum test etmissin negatif cikmis ama reglinde olmamis daha belkide testte yanilma vardir daha gunun yeni gecti ama olsun canim benim uzulme bu ay olmassa diyer ayada denersin saglik olsun onemli olan saglik bak esinde de siniri kaldirmis insallah rabbim diyer ayda yuzunu guldurur ve bize guzel haberi verirsin canim benim
kizlar bu arada bende hic bir belirti kalmadi hepsi bitti reglime de 7 gun kaldi ama atesimi olcuyorum once 36.6 idi 5 gundur ama simdi son 2 gundur 36.7 bilemiycem artik ne olursa hayirlisi ama cok yemek yiyorum cok su iciyorum dudaklarim kurudu resmen ha bide cok usuyorum ama reglime yakinda bunlari yasardim ama biraz daha hafif olurdu ama bence bu ayda bisey yok bendede.
canımm inşallah,iki test yaptım ikiside negatif çıktı ama benim günüm 2 gün geçti ve hala adet belirtisi yok delircem arkadaşlar yaa,ya diyorum henüz testte çıkıcak kadar hcg yükselmedi,yada hava değişikliğinden dolayı geciktim,ben stres oldukça dahada geçicekecek sanırım adetim öff yaaa