hermevsim Hamiş Melek Üye 21 Kasım 2014 #8.132 arzumgamzem' Alıntı: gecen gun kan tahlılınde sarılıgım bıraz yuksek tı ben hepattı b asısını yaptırmıstım ama gende olıyomu bilmiyorum ama cok bıtkın ve yorgunum neden bılmıyorm sureklı uyumak istıyom adet de oldum bılgın var mı Canım Genişletmek için tıkla ... o konuda bilgim yok canım k bakma ya sormadın mi tahlil sonucu alırken canım varmıydı o zaman da bitkinlik yorgunluk
arzumgamzem' Alıntı: gecen gun kan tahlılınde sarılıgım bıraz yuksek tı ben hepattı b asısını yaptırmıstım ama gende olıyomu bilmiyorum ama cok bıtkın ve yorgunum neden bılmıyorm sureklı uyumak istıyom adet de oldum bılgın var mı Canım Genişletmek için tıkla ... o konuda bilgim yok canım k bakma ya sormadın mi tahlil sonucu alırken canım varmıydı o zaman da bitkinlik yorgunluk
arzumgamzem Daimi Üye Üye 21 Kasım 2014 #8.133 hermevsim' Alıntı: Sor canım yardimci olabilirsem ne mutlu Genişletmek için tıkla ...
hermevsim Hamiş Melek Üye 21 Kasım 2014 #8.134 arzumgamzem' Alıntı: Acaba sarılık mı oldum dıyom Genişletmek için tıkla ... Ay öyle deme canım allah korusun inşallah birsey yoktur ben yaşamadığım için bilmiyorum dikkat et kendine
arzumgamzem' Alıntı: Acaba sarılık mı oldum dıyom Genişletmek için tıkla ... Ay öyle deme canım allah korusun inşallah birsey yoktur ben yaşamadığım için bilmiyorum dikkat et kendine
arzumgamzem Daimi Üye Üye 21 Kasım 2014 #8.135 Vardı ama bukadar degıldı cok yuksek degıl demiş tu doktor ben en iyisi bıdaha yatırayım yahlılı bakalım en iyisı o olacak sarılık neden olur kı
Vardı ama bukadar degıldı cok yuksek degıl demiş tu doktor ben en iyisi bıdaha yatırayım yahlılı bakalım en iyisı o olacak sarılık neden olur kı
hermevsim Hamiş Melek Üye 21 Kasım 2014 #8.136 arzumgamzem' Alıntı: Vardı ama bukadar degıldı cok yuksek degıl demiş tu doktor ben en iyisi bıdaha yatırayım yahlılı bakalım en iyisı o olacak sarılık neden olur kı Genişletmek için tıkla ... Bencede canım bi tahlil yaptır dikkat et kendine bilmiyorum canım oda su çiçeği kızamık gibi herkesin geçirdiği birsey sanırım dimi yanlış bilmiyorsam
arzumgamzem' Alıntı: Vardı ama bukadar degıldı cok yuksek degıl demiş tu doktor ben en iyisi bıdaha yatırayım yahlılı bakalım en iyisı o olacak sarılık neden olur kı Genişletmek için tıkla ... Bencede canım bi tahlil yaptır dikkat et kendine bilmiyorum canım oda su çiçeği kızamık gibi herkesin geçirdiği birsey sanırım dimi yanlış bilmiyorsam
arzumgamzem Daimi Üye Üye 21 Kasım 2014 #8.137 Benım basıma gelmedı ko canım bende bılmıyo kı ızuntu korkudan olurmu dedı anneme sordum oyle dedı bılmoyo canım ya neyse ustune plum bakalım neymiş gende sagol canım cevapladıgın için
Benım basıma gelmedı ko canım bende bılmıyo kı ızuntu korkudan olurmu dedı anneme sordum oyle dedı bılmoyo canım ya neyse ustune plum bakalım neymiş gende sagol canım cevapladıgın için
hermevsim Hamiş Melek Üye 21 Kasım 2014 #8.138 arzumgamzem' Alıntı: Benım basıma gelmedı ko canım bende bılmıyo kı ızuntu korkudan olurmu dedı anneme sordum oyle dedı bılmoyo canım ya neyse ustune plum bakalım neymiş gende sagol canım cevapladıgın için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne demek yarın görün bi tahlil falan yap haber ver canım şimdi çıkıyorum ben karanlık olmak üzere dukkana gitcem görüşürüz
arzumgamzem' Alıntı: Benım basıma gelmedı ko canım bende bılmıyo kı ızuntu korkudan olurmu dedı anneme sordum oyle dedı bılmoyo canım ya neyse ustune plum bakalım neymiş gende sagol canım cevapladıgın için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ne demek yarın görün bi tahlil falan yap haber ver canım şimdi çıkıyorum ben karanlık olmak üzere dukkana gitcem görüşürüz
MCasksin Hamiş Melek Üye 21 Kasım 2014 #8.139 hermevsim' Alıntı: canım inşallah hamissindir ya hadi Vala duam seninle heyecanlandim seni böyle mutlu görünce Genişletmek için tıkla ... Insallahhh canimm hatta hepimiz insallahh
hermevsim' Alıntı: canım inşallah hamissindir ya hadi Vala duam seninle heyecanlandim seni böyle mutlu görünce Genişletmek için tıkla ... Insallahhh canimm hatta hepimiz insallahh
MCasksin Hamiş Melek Üye 21 Kasım 2014 #8.140 hermevsim' Alıntı: Tabi olur hatta face falan da olabilir yani uzun süreli olur hem hep öyle olması dileğiyle iyiki varsınız Genişletmek için tıkla ... Aynen ben isterim severim boyle dostluklari🙂
hermevsim' Alıntı: Tabi olur hatta face falan da olabilir yani uzun süreli olur hem hep öyle olması dileğiyle iyiki varsınız Genişletmek için tıkla ... Aynen ben isterim severim boyle dostluklari🙂