ya arkadaşlar kusura bakmayın beklettim sizide bu saate kadar ama açık eczane arıyorduk anca geldim ve sonuç maalesef negatiffff🙁(neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık🙁 hepinize allah rahatlık versin
ya arkadaşlar kusura bakmayın beklettim sizide bu saate kadar ama açık eczane arıyorduk anca geldim ve sonuç maalesef negatiffff🙁(neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık🙁 hepinize allah rahatlık versin
arkadaşlar dr dan yeni geldim dr progestan sonucun iyi dedi 2. faza geçmişsin diye çok sevindim acaba 2. faz ne demek artık adet gününü bekle dedi ona gre bakalım
arkadaşlar dr dan yeni geldim dr progestan sonucun iyi dedi 2. faza geçmişsin diye çok sevindim acaba 2. faz ne demek artık adet gününü bekle dedi ona gre bakalım
zaten dr a gidince aklımda bin soru oluyo soracam diye oraya gidince soramıyorum 2. fazı sordum iyi sayılır dedi bende yumurtlama olmuş mu dedim gene iyi dedi adetini bekleyelim deyince bende sustum 🙁
Beklemek bişey değil canım yeterki mutlu haber gelsin.. Sonuç negatifmiş olsun kız gayretle devam temel atma çalışmalarına allah büyüktür elbet birgün sağlam temeli yakalarız hep birlikte canım benim takma kafana