Canim bu sabah cok az Lekelenme oldu, sanirim bugün adet olurum....... Yine kismet degilmis Napalim.... Artik onumuzdeki asilama programina odaklanacam yine, pek umudum yok asilama dan ama belli de olmaz Hani olur mu olur....
Kizlar sozum burda ki herkese ve tum hamislere, beni burda yanliz birakmayin Olurmu, arada gelin beni kolacan ediverin... Sanki burda en sonda kalicam, oyle bir hissim var çünkü..... Hayirlisi olsun....
Olsun uzulme durmak yok yola devam.. Rabbim hayirli bir zamanda vericrk insallah.. en son kalsan bile ki kalmazsin insan ole dusunuyo ben arada gelirim olmazsa twlimi veririm ordan msj atarsin🙂
Yok canım ya.sonuç negatif çıkarsa üzülürüm ister istemez ben çok üzüldüğüm için eşim erkenden test yapmama izin vermiyo bi kaç kez yaptım oturdum ağladım ondan sanmıyorum çok sanırim usuttüm ondan oldu canım
Olsun uzulme durmak yok yola devam.. Rabbim hayirli bir zamanda vericrk insallah.. en son kalsan bile ki kalmazsin insan ole dusunuyo ben arada gelirim olmazsa twlimi veririm ordan msj atarsin🙂
Canım pasaport günü bitti benim uzatmak için başvurduk ama yeni sistem. Hemen vermiyor 2 hafta sonra tabi kartimı da alamıyorum galiba pasaport olmadan. Pazartesi arayıp öğrencez artık ya bi bitse şu evrak işi gicik oldum
Merhaba arkadaşlar ben hep takip ediyorum ilk kez yazıyorum ama
Ben 13 aylık Evliyim son dört aydır korunmuyoruz eşimle 2.ayımda hamile kaldım yani geçen Eylül'de ama kimyasal düşükler sonuçlandı
Bu ay ise düşükte Yaşadığım bazı belirtiler var bat 4 gün var göğüslerin Şiş Ağrılı 8 günden beri sersem gibiyim ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar.
Bilmiyorum boyle hissettim, herkes Sirayla hamis oldu, üç Kisi kaldik, ve içime doğdu arkadaslar da hamis kalcaklar, ben en son hamile kalicam, hayirlisi olsun insaallah, arkadaslar im için çok mutlu olurum.
Canım pasaport günü bitti benim uzatmak için başvurduk ama yeni sistem. Hemen vermiyor 2 hafta sonra tabi kartimı da alamıyorum galiba pasaport olmadan. Pazartesi arayıp öğrencez artık ya bi bitse şu evrak işi gicik oldum