Kızlar canm cok sıkıldı ya biz burda bu kadar cok çocuk istiyoruz bekliyoruz ama bazı insanlar varki beni deli ediyo bi kız bnde 7 ay sonra evlendi ve ikinci ayında hamile kaldı şimdi çocuğu doğdu bebek annesnde kendisi gezmelerde çoğu gün bebek ablasnda yatiyo o evinde ilgilenmiyo bile böle şeyleri duydukca cildiriyorum icmden nden bnm olmuyo diyorum allaha isyan etmek istemyorum ama sizde yerimde olsanz Üzülmez misnz ya çok gerginim sinrliyim bu aralar
Sakib ol isyan etmek istemitorym diyosun ama aslinda ediyosun.. onlar var digru ama cocugu hic olmayanda var bizim tanidik kadinin kizi turkiyede cocugu olmuyo, tedavuler goruyor. Sonra ustanbula gidiyor. Rahminde ur varmis kotu rahmi curumus rahmi alinmis ve bobreklere gecmis simdi yogun bakimda.. daha 28 yasinda felan.. cok sukur rabbime umud etme dururumumuz var canim.. oyle stres olma
Yuruyus zarari olmaz kosma ama yuru kilona dikkat et. Hamilelik donemine faxla kilo ile girmemeye calis. Ben 58 dim cocuk dusunuyom diye 55 dustum.. yoksa dogumdan sonra cok kilo kalir
Yuruyus zarari olmaz kosma ama yuru kilona dikkat et. Hamilelik donemine faxla kilo ile girmemeye calis. Ben 58 dim cocuk dusunuyom diye 55 dustum.. yoksa dogumdan sonra cok kilo kalir