Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

her kasık ağrısı dış gebelik demek değildir ben de 1 yıl önce dış gebelik geçirdim dediğin gibi kasıklarım ağrıyordu ama normal hamile olan arkadaşlarım da da aynı ağrılar mevcuttu yani sen içini ferah tut

Benim de sancım iki büklüm edecek kadar olmuyor. Daha çok batma şeklinde, bazen daha şiddetli bazen daha hafif. Bir de benim bütün belirtilerim bi geliyor sonra biraz hafifliyor. Yani bi gün aşırı bel ağrım oluyor, sonraki gün geçmiş oluyor gibi.

Canım işallah hayırlısı olur senin için.

Not: Bir de abimize söyle her gün her gün sorup da senin strese sokmasın, sakin olmaya çalış lütfen. Bebek istiyorsanız bu çok önemliymiş çünkü:minik:

Canım, sen de mutlu haberi alacaksın işallah sadece vakti gelmedi. Tahmin ediyorum sabretmek çok zor ama bebişin geldiğin de bütün sıkıntılarını unutturacak sana.

Arkadaşlar, lütfen bu konuyu stres yapıp da, günlerinizi aylarınızı güzelim ömrünüzü mutsuz geçirmeyin. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Haydi bugün canlanalım ve sahip olduklarımız için mutlu olalım.:amigo:

Durucum,
Yüce Rabbim yüzünü güldürsün işallah.

"umudum yok" deme ama. Eminim üzülmemek için umut etmeye bile çekiniyorsundur ama güzelim sen istemekten vazgeçme, çok dua et ve inancını yitirme... Allah'ın herşeye gücü yeter.

merhabalar herkeze,uzun bir aradan sonra yine burdayım,of of arkadaşlar benim sıkıntım dahada büyük,önceleri bebeğimiz olmasını ben istemiyordum eşim istiyordu,şimdi ben istiyorum eşim eylül sonuna kadar olmasın diye istemiyor arkadaşlar yaa,birde üstelik bugün adet olmam gerekiyor ve aksilik ya hala olmadım öyle bunalımdayımki sormayın,napıcamı şaşırdım yaaa🙁valla hamile kalmayı istiyormuyum istemiyormjuyum şaşırdım,eee eş gönüllü olmayınca bi anlamıda kalmıyor tabi bebeğin🙁

evet çok haklısın canım günlerimizi aylarımızı heba ediyoruz..bi böyle gaza geliyorum sahip olduklarıma şükredip mutlu olup yoluma bakıyorum daha sonra adetime bikaç gün kala resmen manyak oluyorum..bencede bebek geldiği zaman geçmiş çoktan unutulmuş olacak....saol cinderella..

ebrucum eylül sonunada bişey kalmadı..hem yazın oldumu olmadımı sıkıntısıyla geçirmektense tatilini yap kafanı dağıt sonra yoluna bak derim nasılsa eşinde istemiyormuş🙂

ebrucum eylül sonunada bişey kalmadı..hem yazın oldumu olmadımı sıkıntısıyla geçirmektense tatilini yap kafanı dağıt sonra yoluna bak derim nasılsa eşinde istemiyormuş🙂
Böylede ben üzülüyorum,ya hamileysem🙁 şimdide o istemiyor,esasen bende pek istemiyordum yaz sonuna kadar,tatil yapayım diyordum ama hala adet olmayınca acaba hamilemiyim sorusu ister istemez kurcalıyor insanın kafasını,ve bu olasılığı düşününce bile asabileşmesine yetiyor bizimkinin
Gerçi daynamadım test aldım negatif çıktı ama hala adet olmadım yaaa