Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Melekcan sanırım o herkese gore değişiyor. Bnde ole biliyordum ama öle değilmiş. Ovulasyon testi kullandim ve 11.gunumde yumurta min catladigini gördüm. Senin dedigine gore bnm15 inde catlamasi gerekiyor bu ay ama 9 ve 10da catlama oldu

[QUOTsizkader, post: 956611, member: 83448"]kizlar bende 5i6si gibi bekliyodum 25 gunde bi oldugumdan dolayi ama olmadim daha. ayin 8inde test yaptim negatif yine. ama kasik bel vs agrilarim var adet olcakmisim gibi arada giriyor ve geciyor. goguslerime arada ince sizilar girip gecio. göğüsumde devamli bi agri yok ama ucunu elledigimde acıyor hassas yani. akintim var sürekli ve idrarimda kokulu. sivilcelerim cikti birsürü ama adetortada yok. sureklide acikiyorum.acaba idrar yolu enfeksiyonu sorunum mu var kizlar yadaHamilelik mi test erken diye gostermedi mi acaba[/QUOTE]
Canim reglini en az 3 gun gectiyse hamilelik olasiligin var. Beta hcg testine baktir derim. Kanda gebelik testine yani. Insallah gebesindir. Hayirli haberlerini bekliyorum. (Kusurq bakma gec yazabildim)

Bendede var ayni problem canimm

Bendede var ayni sorun 1 saati birakta 30 dk zor dayaniyorumm

Kizlar bu arada doğru mu bilmiyorum ama başka bi yöntem duydum çok guvendigim bir arkimdan. Hamileler bakarsa ve babada cvbini söylerse anlamis olcaz doğruluğunu. İdrarinizi temiz bir camdan bi kaba yada ne bilim kullanmadiginiz bi temiz kavonoza yapin. İsiga doğru bakin içinde ince iplik gibi çok uzun değil ama iplik gibi ince beyaz birşeyler gördüğünüzde hamilelik var demekmiş. Bunu bana anlatan arkiminda bir dostu var hamile ondan duymuş ve bi çok kez yapmislar bakmislar ve doğruluğunu savunuolarmis. Bakalim dogrumu hamisler yapan bakalim dogrumu