Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Merhaba araniza yeni katildim. Benimde bi sorum olacaktı. Buradaki samimi ortam sizinle paylasma cesaretini verdi bana..

Kadersiz kader sor cnm yardimci olabilirsem ne mutpu 🙂
kizlar bende 5i6si gibi bekliyodum 25 gunde bi oldugumdan dolayi ama olmadim daha. ayin 8inde test yaptim negatif yine. ama kasik bel vs agrilarim var adet olcakmisim gibi arada giriyor ve geciyor. goguslerime arada ince sizilar girip gecio. göğüsumde devamli bi agri yok ama ucunu elledigimde acıyor hassas yani. akintim var sürekli ve idrarimda kokulu. sivilcelerim cikti birsürü ama adetortada yok. sureklide acikiyorum.acaba idrar yolu enfeksiyonu sorunum mu var kizlar yadaHamilelik mi test erken diye gostermedi mi acaba

Slm kizlar hosgeldiniz gerçekten cok samimi bi ortam burasi 🙂 🙂 birsey soracam bnm gibi olan var mi merak ediyorum. Ben iliskiye girdikten sonra hemn wc ye gitmek istiyorum. En fazla bi saat tutabiliyorum kendimi.sonra hemn wc ye gidiyorum ve görüyorum spermler cikiyo hep. Acaba hepsi mi çıkıyo ondan mi bebis olmuyo?varmi bn gibi olan ?

benimde ioyle ama ben ilişkiden once wc ye gittgm zaman dhaa uzun tutabiliyorum ki zaten yerini bulacak sperm 1 saate coktan bulur. bide iliskiden once dus almak daha iyiymis artik kanallarimiz aciliyo herhalde ondandir ama iliskiden sonra bi sure alma ona dikkat et 🙂

Teşekkür ederim öncelikle. Haziran 1 de evlendim. 13 haziran da ve 13 temmuzda normal adetim oldu. Kasiklarimda ve belimde agri oldugu icin doktora gittim idrar yollarim iltihaplanmis antibiyotik kullandim ama yumurtlama doneminden oncesine denk geliyor. Ve bu ay yine 13. De hasta olmam gerekirken 8. Oldum ama normal adet kanamasi gibi degil. Afedersiniz ama normal adetimde pihtili kan gelirdi bu adetimde hic pihti yoktu ilk gün normal kirmizi kanamaydi sonrasi cok az miktarda geliyordu ve kahverengiydi. Ve benim normalde adetimin ilk günü agrim olur sonrasi olmazdi. Suanda kasiklarim agriyor belim agriyor midem yaniyor sık idrara gidiyorum. Karnimda sislik var. Ve midem kalkiyor gibi oluyor kokulari cok net aliyorum. Sizce üstüne görme yasadim ve suan hamile miyim yoksa kullandigim antibiyotik mi bu ay beni boyle yapti. Bilgisi olan varsa bana cvp verebilirmi rica etsem