Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

İ
tatlım buğün test yapacaktın çok merak ettim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum 🙂

Maalesef tatlim <0.100 boyle bi sonuç aldim.. Ama en azindan rahatladim. Mayisda yaptirdigim teste hamileydim ama kanamam olmuştu sonucu beklerken düşük yaptigimda öğrendim gebe olduğumu. Bu diğerinden iyi en azindan uzulsemde nefret etsemde kan vermekten.. Ne olur ne olmaz diye yaptiriyoruz mecburen çünkü o hataya dusuk yaptigimda düştüm. Mecbur şimdi yaptiriorum kanda benim idrarda cikmamisti diğer gebeligim...

İnş sende vardır hep aklimdaydin giremedim bir turlu dua ettim sana.inş vardır ben var olduğunu dusunuorum sende inş inş inş 😉)

Arklar ben hamis degilim. Kirmizi karti bekliyorum 😉) umarim besleyenler güzel sonuçlar alirlar..
Benim umutlar bi daha ki aya kaydi

Ama sunuda dusunuorum mayisda düşüm yaptim.iki ay korundum adetin düzenliydi.bu ay korunmadik adetimde sapitti düzen kalmadi.bence PSK.olarak etkilenioruz..

canım benim kıyamam ben sana ne olur üzülme inşallah saglıklı gebelikler için vücut kendini hazırlıyordur buna..rabbim daha kötüsünden korusun çok şükürki şuan saglıklısın tatlım yeterki iyi ol hepsi olacak ..bnde bugün senle konuştuktan sonra saglık ocagına gittim kan verdirdim yarın sonucunu alacagım normalde evimizin yanında özel saglık yaşam merkezi var 2 saatte ögenirim diye orada gittim ebe senin sonucun pozitif boşuna gebelik varmı diye test yaptırma hemen kadın doğuma git randevu al keseye baksınlar dedi şaştım kaldım kadına 🙂 bnde mecbuuur saglık ocagına gitim yoksa içim rahat etmicekti 🙂

C

Canim benim inan çok sevindim.. İnş keseside gözükür ve çok saglikli bir gebelik gecirirsin.. İnş kucaginada almayi nasip etsin Rabbim çok sevindim en az senin kadar inanki..

Bende Dr gitmeyi dusunuorum adet olayim geçsin. Hic muayene olmadim ben evlendikten beri. Zaten evliliğinin 15 ayi vajinusmusla ugrastimm. Onu astim çocuk derdine düştüm 3 ay olmadi 4 ay hamileydim ve kimyasal gebelik düşük. Hayirlisi allahtan. Bakalim Dr yolu gozukuo hem böylesi daha iyi olur

kıyamam ben sana canım benim ya ne olur üzülme lütfen inşallah doktora bir görün beelki onun yardımıyla saglıklı bir gebe kalacaksın daha önce neden gitmedim dersin belki 🙂 sakın ihmal etme sendende güzel haberleri bekliyor olacagım bebetoom 🙂

E="dilara öztrk, post: 956549, member: 82721"]canım benim kıyamam ben sana ne olur üzülme inşallah saglıklı gebelikler için vücut kendini hazırlıyordur buna..rabbim daha kötüsünden korusun çok şükürki şuan saglıklısın tatlım yeterki iyi ol hepsi olacak ..bnde bugün senle konuştuktan sonra saglık ocagına gittim kan verdirdim yarın sonucunu alacagım normalde evimizin yanında özel saglık yaşam merkezi var 2 saatte ögenirim diye orada gittim ebe senin sonucun pozitif boşuna gebelik varmı diye test yaptırma hemen kadın doğuma git randevu al keseye baksınlar dedi şaştım kaldım kadına 🙂 bnde mecbuuur saglık ocagına gitim yoksa içim rahat etmicekti 🙂[/QUOTE]
Hayirli olsun dilaracim. Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :
: 🙂

kizlar bende 5i6si gibi bekliyodum 25 gunde bi oldugumdan dolayi ama olmadim daha. ayin 8inde test yaptim negatif yine. ama kasik bel vs agrilarim var adet olcakmisim gibi arada giriyor ve geciyor. goguslerime arada ince sizilar girip gecio. göğüsumde devamli bi agri yok ama ucunu elledigimde acıyor hassas yani. akintim var sürekli ve idrarimda kokulu. sivilcelerim cikti birsürü ama adet ortada yok. sureklide acikiyorum.acaba idrar yolu enfeksiyonu sorunum mu var kizlar yada hamilelik mi test erken diye gostermedi mi acaba

Hayirli olsun dilaracim. Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :
: 🙂[/QUOTE]
amiiiin inşallah canım ya rabbim saglıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde nasip etsin olmayan kullarınada en kısa zamanda inşallah 🙂