Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Bebetoo bence cok yogunlasma zihnini ve bedenini rahat birak. Surekli düşünme herşeyi oluruna birak. Herseyin hayirlisini dile ve sadece bekle. Tek tavsiyem kendini dinleme 🙂

insallah elvancım yaaaa. ılk koyu oldugu gün yaptık ondan ıkı gun once de yaptık. ama dun secım nedenıyle kocam gece gorevlı idi polis olunca. bugun ve yarın da nedıyecez ve artık beklemeye baslıcaz
Merhaba halime hanim.benim de Esim polis.ben de bu ay sizinle ayni durumdaydim.ovulasyon testinde adetimin 12.gününde iki çizgi ciktiginda Esim görevdeydi.ertesi gün sabah da çift cizgiydi.oglen esim gelince hemen degerlendirdik.aksama tek çizgi olmuştu.çatlamisti yani.13.gün yapmis olduk.bir de 14. Gün denedik nolur nolmaz diye.başka da yapmadik.bakalim olacak mi.yarin haber veririm

Haberlerini bekliyoruz canim.bnde ilk koyu çıktığı gun yaptik dunde koyu cikti ama evde olmadigi icin yapmadik bugun silik çıktı bugun ve yarinda yapicaz sonra beklemede olacaz 🙂

Merhaba arkadaşlar 5gün önce olan bir ilişki belirti gösterirmi? Dahs 2 hafta var reglime, ama hayatımda ilk defa adet olucakmışım gibi hafif ağrı var, ayrıca bu sabah çok kötü bir baş ağrısıyla uyandım ve ilaç alayım dedim ( minoset çok az yan etkisi var diye) ilacı almamla 5dk içerisinde midem bulandı ve ilacı çıkardım.3 defa oldu... Bu kadar erken belirti olabilirmi aklım çok karıştı...bazı doktor sitelerinde döllenmeyle beraber bulantıların olabileceğinden bahsedilmiş...böyle erken belirti yaşayan varsa söylerse çok sevinirim.

Benim bildig8mde dollenme sirasinda degisikler oluyo aama korunmuyosan ilac alma sakin sonra dusuk tehliken olabilir ozellikle agri kesiciler gebelikte dusuklere neden olabiliyo Allah korusun

Aslında beklediğimiz bazı şeyler vardı, sonra çalışmalara başlayacaktık, ama kazara oldu. Yine de ne bileyim oluruna bıraktım, sanırım olursa çok sevineceğim...ama sabah çok feciydi baş ağrısı migren gibi sağ taraftan girdi. Bi ara ölüyorum sandım, o yüzden minosetin az etkisi var diye aldım. Ancak, almamla 5 dk içerisinde çıkarmam bir oldu... yani ilacın tam olarak kana karışmadığını düşünüyorum...3 kere atak şeklinde bulandı midem ve ardarda zaten çıkardım. Düşük olucaksa da hakkımda hayırlısı olsun çok üzgünüm 🙁 umarım varsa bie hamilelik, benimle kalır...yoksa da hamile olmadığım içindir umarım, teşekkürler

Ya ilk gebeligimde hicbir belirtim olmadi.simdi ikinciyi istiyorum ama olmuyor.bu anlatilanlarin bircogu var bende suan.ama ara arada sancilaniyorum buyuk ihtimal psikolojik belirtiler .adetime 1 gun var bakalim ne olacak lutfen ben ve benim gibi isteyenler e dua edin

tatlım buğün test yapacaktın çok merak ettim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum 🙂