Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Slm Cnm eğer kan testi yaparsan tam sonuç alırsın idrar testi için erken henüzbibir acile git istersen orada yapılıyor sonucu bir saate çıkıyor zatn

Sağ olun rabbim size yaşatmasın ins.
mira canım çok geçmiş olsun ne olur üzülme rabbim daha iyisini daha saglıklısını nasip edecegi için melegi yanına almıştır..benim teyzemde hemen evlenince gebe kalmıştı farketmeden agır kaldırdı ve bebegi düştü.. ama maşallah şimdi bir kızı birde erkek evladı var moralini yüksek tutki inşallah gelecek bebegin için tek vücudun degil beyninde gebeliğe hazır olsun emi 🙄

ben birşey soracagım size arkadaşlar bu ayın 6 sında adet oldum 10unda yani dün bitti ve biz buğün ilişkiye girdik acaba hamile kalma ihtimali varmı ??????..
ya artık yok yumurtlama dönemi yok başka dönem hesaplamaktan kafam karıştı düşünüyorumda eskiden kadınlr 8 10 çoçuk yapardı hepsinde sanki yumurtlama tarihinimi hesaplamışlar 🙂

Kasık larim cok agriyo. Birden saplaniyo ağrılar.ve iki gündür akintim var. Ne oluyo bana anlamadim.bel agrim ve ayak sizlamasi da gecmedi hala. Ve tuhaf surekli seyrime oluyo karnimda. Ama test yapamiom umutlanmamak icin ):

Ve adet günüm bittikten ertesi günü girdik iliskiye cocuk olma ihtimali var midir sizce ?ve adet bittikten dokuzuncu gun girdik bide iliskiye.

Beni duyan yok muu? En son 19 mayista regl oldum 26 güne bi oluyorum 13-14 haziran regl günüm ama belirtilerim okiduklarimin aynisindan acaba test yapsam cikarmi bekleyimmi
Test yapsan çıkmama ihtimali yüksek(idrar testi) ama belirtilerin soru işareti oluşturduysa sende kan testi kesin sonuç. Benimde reglim 13-14 gibi ben yarın sabah kan testini yaptıracağım... Dua edin ne olur....!

🙂 tabiki yapmamışlar ama o zamanlar insanları meşgul edecek çok birşey olmadığından ve vakit bol olduğundan ne yapsınlar karı-koca birbiriyle vakit geçirdiğinden illa bi yumurtlama gününe denk düşmüştür. Şimdi hangi çift gün aşırı düzenli ilişkiye girebiliyor ki??? Biz başım ağrıyo diyip sıyrılıyoruz eskiden kocaya itiraz etmek mi varmış? 🙂 😉

aynen çok haklısınız ahu hanım vakit geçtikçe insanlarda çok degişiyor eskiler gibi olmakta zorlaşıyor.. allahım bu mübarek gecenin hatrına herkese nasip et herkese annelik duygusunu tattır.. gerçekten belirsizlik içinde kalmak acaba bu ay olacakmı diye beynini meşgul etmek çok zor keşke düşünmesek akışına bıraksak ama olmuyor ben bunu düşünmekten sınavıma çalışamıyorum düşünmeyim bırak diyorum ama olmuyor 🙁

Ve adet günüm bittikten ertesi günü girdik iliskiye cocuk olma ihtimali var midir sizce ?ve adet bittikten dokuzuncu gun girdik bide iliskiye.
canım yaa güzel belirtiler inşallah hamilesindir ama belirtisizlik içinde kalma bi test yaptır negatif çıkarsa inşallah bidahakine olacagı içindir ama birde pozitif çıktığını düşün bu sevinçten kendini daha fazla mahrum bırakma bnce ..bnde adetimden hemen sonra ilişkiye girdim merak ediyorum acaba oldumu diye ya bişey soracagım size bu belirtiler ne zaman başlıyor en erken

Malesef adet oldum 🙁 dün test aldım bi kaç gün bekleyim öyle yapiyim dedim bugün kırmızı karri gördüm. Ilk kez bu kadar heveslennistim düşünmüştüm olsun diye ama olmadı eşim bile istemişti rüyasında bile görmüş ama olmadı. Nasip değilmiş rabbim hayirlisini versin inşallah doğru zamanda.