Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

anenmın adeti 8 gun qecikti ve 2 gun gecıktıkten sonra avuc ıcı kadar kahve leke geldi sonrada beyaz akıntıları oluyo bacaklarda aqrı var adetı gecıkmeden adet olacam dıyıp duruyodu ama olmadı ıdrar testı yaptık 7 gun gecıktıkten sonra negatıf cıktı sızce hamile mi?

annem 18de adet olması grekıyodu 9 gün gecti hala olmadı 3.gün kahverengi bi leke geldi sonra sarımcı seklınde akıntıları oluyo 7 gün gecince test yaptık dıkkatlı bakmadık ama negatifti sanırım.bugun 9.gün oldu ve hala adet olmadı gecikme olmadan once adet olacam deyip durmustu sızce hamile mi

annem 18de adet olması grekıyodu 9 gün gecti hala olmadı 3.gün kahverengi bi leke geldi sonra sarımcı seklınde akıntıları oluyo 7 gün gecince test yaptık dıkkatlı bakmadık ama negatifti sanırım.bugun 9.gün oldu ve hala adet olmadı gecikme olmadan once adet olacam deyip durmustu sızce hamile mi

Merhabalar benimde birkaç şikayetim var. Belimde çok ağrı var ara sıra sırtıma vuruyor, kasıklarım 3-4 günden beri her ikisi'de ağrıyor bazen değişerek tek taraflı ağrıyor, bacaklarımda ağrı bazende yanma ve batma hissi oluşuyor,karnımın altında batma bazende yanma hissi oluşuyor ve bu ay adetim 2 gün sürdü. Adetten 2-3 gün sonra bu şikayetlerim başladı hamile'mi kaldım yoksa ?

gebelik

arkadaşlar yumurtalıkları hızlandıran ilaç neydi yardımcı olurmusunuz lütfen ?????????

merhabalarrrrrrrr

Kızlar merhabalar uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum ve okudukca umutlanıyorum 🙂 Biz de son 3 ay hatta 4 aydır korunmuyoruz duzenlı olarak kontrollerımı de yaptırıyorum bır sorun yok cok sukur fakat ıste ne bılıyım sankı ılk denemede olacakmıs gıbı gelıyor ınsana ama vakıt gectıkce sabırsızlanıyorsun ve aslında cokta kolay olmadıgını goruyorsun... Benım de reglım en son 10 ekımde basladı normale gore bıraz daha azdı fakat normal reglı gıbıydı. Suan da ozellıkle aksamları cok gazım oluyor ve sureklı akıntım var bıraz belkı de usuttum bılemıyorum ama ınsan acaba hamıle mıyımdır dıye dusunmeden edemıyor işte 🙂

slm arkadaşlar bende bugun katıldım aranıza bi konuda yardımınıza iht,iyacım var dünden beri sol kasıoğımın sadece bir yeri ara ara batıyo şiddetli değil ama hissedebiliyorum 6 haftalık hamileyim

selam ben de yeni aranıza katıldım 1 yıllık evliyim.şu aralar mide bulantım var.uyku hali,sık idrara çıkma (normalde sık çıkmam) gaz sorunu (böyle birşey de yoktu).havalardan mıdır bilmem ama üşüme geliyor.Göğüslerimin ucu dokununca acıyor.1 hafta önce kadar kahverengi bir akıntım oldu.Ozaman strestendir demiştim.Şu an adetime 1 hafta var.3-4 gün önce test yaptım ama negatif çıktı.iştahı açık bir insan değilim ama bu aralar güzel yemeye başladım.istifra ediyorum o ayrı...
acaba hamile miyim?Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...
🙂

mrh bnde aranıza yenı katıldım ama daha once yorumlarınızı takıp edıyordum...bende cok ıstıyorum bebegımn olmasını 3 ay once qebe kaldım ama dusuk yapdm🙁suanda 1 qunum gcdı,qoquslermde dokunduqmda hafıf sızı ve agrı oluyor ıdrarada sık cıkıyorum sızce hamılemıyımdır ardslar?