🙂 inş bugün kan verdım yarın belli öğlen belli olcak sabırsızlkla bekliyorum. sat 15 haziran ama ben pkoluyum adet düzensizliğim var. test yaptım hemde cok haftaya yapacam desemde kendıme hakim olamıyorum aldığım gün yapıyorum 🙂 ıkıncı cızgıyı silik gördüm ama inş doğru görmüşümdür.
selam hanımlar ben bu ay klomen kullandım doktor yumurtan çatlmş dedi ve bugün adet günüm olmadım sol kasığımda sızı göğüs uçlarımda belirginleşme aşırı halsizlik ve uyku hali var sizce hamile olabilirmiyim lütfen yardımcı olun 🙁(
selam hanımlar ben bu ay klomen kullandım doktor yumurtan çatlmş dedi ve bugün adet günüm olmadım sol kasığımda sızı göğüs uçlarımda belirginleşme aşırı halsizlik ve uyku hali var sizce hamile olabilirmiyim lütfen yardımcı olun 🙁(
2 hafta önce sevgilimle tersten ilişki yaptık sırtıma boşaldı. ama silerken bezle vajinama değdimi bilmiorum ve böyle hamile kalma riski varmış. mide bulantm baş dönmesi ve aşırı iştah açıklığı var adet olmama daha var ama panik yaptım acaba hamilemiyimdir 🙁
hamilesende kendi sucun yani, arkadan neden iliskiye giriyorsunki? ne kadar zarari oldugunu biliyormusun, sadece kiz kalmak icinmi? ya böyle sey yapip sonrada yok hamilemi kaldim sormayin, yatiginizin arkadasinda ozaman durun. ayip ya
selamlar! benimde adetime 1-2 gün var ve 2 gündür normalde çok sancılı geçen adet öncesi dönemimden farklı olarak hafif bir bel ağrısı,sol kasıkta batma ve sanki bacağa vuruyormuş gibi hafif bir sancı var vede normal adet dönemlerimin aksine canım tuzlu çekiyor garip geldi doğrusu. ve gerçekten çok merak ediyorum hamilelik mi degil mi diye . acaba hangisi 🙁(((