Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Melekler acil yardımınıza ihtiyacım var. 26 Nisan son adet gunüm 28 günde bir adet oluyorum 1 haftadır belim agriyo kasıklarım agriyo , 2 gündür ağrılarım arttı sol yumurtaligim da Bugun sabahtan beri daha Cok ağrı var.göğüslerim şişti karnımda hep Bi gurultu ve gaz var ayaklarım ve ellerim buz gibi,regl olacakmışım gibi ağrım var cuma gunü kan testi yaptırdım negatif çıktı,kasıklarımda Cok ağrı var korkuyorum ilk bebeğim düşük yaptım Cok korkuyorum hamileyim acaba onu da merak ediyorum ilaçta icemiyorum korkudan,ama hamile olsam kan testinde çıkmaz miydi ne olur bana yardım edin

melekler benim de sorum olacak sizlere lütfen bana yardım edin.26 nisan son regl günüm.28 günde bir regl oluyorum.cuma günü kan testi yaptırdım negatif çıktı,1 haftadır belim çok ağrıyor,kasıklarımda çok ağrı var,ellerim ve ayağım çok üşüyor,ısıtamıyorum,karnım gurulduyo sürekli gaz var midemde,son 2 gündür özellikle sol tarafımda acayip bir var,batıyo gibi ağrıyo göğüslerimde ağrıyo,midem yanıyo,her adet döneminde tatlı yemek isterdim bu sefer sürekli elim tuzlu şeylere gidiyor,ama adet olacakmışım gibi de hissediyorum,çıldıracağım,kan testinde çıkması gerekmez miydi hamile olsaydım ama belirtileri var gibi de hissediyorum ya da ben istediğim için psikolojik hamilelik mi yaşıyorum ne dersiniz acaba?tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum,ilk bebeğimi aldırmak zorunda kaldım,aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama fazla umutlanmak da istemiyorum.ne olur yardım edin bana

Kızlar sol tarafımda sancım var belime de vuruyo adetime 4 gün kaldı, Bugun de ağır seyler kaldırdım sancım biraz daha arttı hamile olup olmadığımı da bilmiyorum adet sancısına benziyor korkuyorum kotu bir şey yoktur dimi ;(