Merhaba arkadaslar,
ben gecen sene Temmuz 2011 evlendim, aralik ayindada cocuk yapmayi karar verdik, ve hemen baslar baslamaz olur diye bi hevese kapildim, ama tabiki ne kadar cok istersen ve kendini adapte edersen okadar vücüt bloke ediyor, yani rahat olmak gerekmis, bunu dün test yaraken gördüm, cünkü positif cikit, ve gercekten nisan ayinda hic takmadim, dedim insallah olur, olmasada suan vardir bundada bi hayir, tedavi olunur, bi yolu birsey bulunur, benim sadece yaptigim, 5 vakit namazimi kilarim, cok bana huzut veryor, günde 5 defa dua ediyorsun, ama yapabilceginiz, allaha cok dua edin, isterseniz size güzel dualardada tavsiyedede bulunabilirm, simdi gelenlim belirtilere. vallahi herzamanki gibi gögüslerim sisdi, halsizlik, ama sadece bi iki degisiklik olu, agzimda bi degisik tat, sanki eksi demir tat mis gibi ama kesin bi farkli tat, birde son 3 gün yataga girmeden asiri aciktim, simdide iste gögüsün sol meme ucu aciyor ama simdi coooookda degil hafif bi batma, dünde kasiklarima agirlar girdi gitti girdi gitte bu 3 kez oldu aralikli, ama birsey gelmedi, ve bugünde adet görmem gerekdi, arakdaslar benim en son 8 nisan adet gördüm genelde 33-34 de bir oluyom, simdide 2-3 haftalikmis, bu gösteren bi test aldim, ama ilk önce basit bitanele denedim, ama her ikisindede cikti, yani demek istedigim, herseyi bilime birakmayin, cok cok isteyin allahdan allahin iziniyle olur, rahat olun bide, sormak istediginiz varsa yazin
sunny