Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

gebelik belirtilerin var ama çizgi çift çıkmışsa pozitif canım. tek çizgi negatifi gösteriyor.

aynen Rapunzelcanım...bende spora baslayayım dedım hatta basladım bizim burda koşu yapmak için yerlerimiz sabahları cıktım şöle 1 hafta sonra yine bıraktım..kaldım öle acil spora cıkmam lazım..ya aslında yeme içme konusunda dıkkat etsek bide şöle her gün düzenlı 1 saat yürüsek o bile yetıoda işte...kim yapcakk🙂

sonsuzluğa dogru canım şuan sanırım hamile değilsin psikolojık olarak yasıyorsun bunları cok kafana takma herseyı oluruna bırak canım..tek çizgi çıkmıs ise eğer testınde gebe diilsin canım 2 cizgi pozıtıf oluyor..şuan bebek istıyormsun bilmıyorum ama akışına bırak herseyı sen kendını psikolojıkman etkiliyorsun ve bu belirtileri yaşıyorsun canım..hayırlısı ne ise o olsun adetin gecıktımı bu arada en belirgin özellık adet gecımesıdır eğer gecıktıyse sağlık ocagında yada en yakı bi hastanede birde kandan gebelık testı yaptır derim kanda kesin sonuç çıkar yanılma olmaz..adet günün gelmedıyse bekle gecıkırsede kandan test yaptır canım tamam..ama cok kafaya takarsan bak adetın bile stresten gecıkebilir kendını yanıltırsın canım...ilişkıde yumurtlama döngülerini takip et canım yumurtlama günü ilişki olursa gebe kalma şansın yüksek olur..kaç günde bir adet oluyorsun bilmıom ama mesala 28 günde bir oluoyrsan yumurtlama günün 14.güne gelir canım..<!-- google_ad_section_end -->

kızlarya bişi sorcamSELAMET ALMİRAA cok ateş basması oluyor bende bu aralar yüzüm yanıyor adeta bir anda sıcak basması gelip gecıo öle..sıkıntı yapıo bana..adetim gecıkti ondan mı böle oluyor anlamadımkı...yoksa adetımmı yaklasıo..ben en son adetimi 24 şubatta oldum sonrada bida adet olmadım gecıktı baya...gebelik dicem ama artık kendıme ihtimal bile vermıom ben...umutsuz vakayım.BİDE kasıklarımda batmalar var ben diyomkı heralde yumutluom yada adet yaklastı siz nedersınız ?komsumda tutturmus sen hamılesın diyo banada..başımdan gecenleri siz biliyorsunuz az cok..hayırlsıı bakalım...

Hayırlısı canım,inşallah hamilesindir canım. ateş basması havalardan,yada enfeksiyon kapmışsan da olabilir. bendede geçen ay öyle olmuştu ateşim hep 37 derece bazen 38 derece oluyordu hiç düşmüyordu. ama adet oldum. bende acaba hamilemiyim diyordum hep.her ay ayrı bir belirti yaşadım. bakalım bu ay hiçbir belirti yaşamıyorum.belkide ihtimal vermediğimdendir. ama sen bir eczaneden idrar testi alıp yapsan hep için rahat etmiş olur.sonuç negatif çıksada üzülme,en azından acaba demekten de kurtulmuş olursun.

bakalım selametcım artık kısmet..hayırlsı ne ise olsun bende sarı akıntı oluyor bide belkıde enfeksıondur...gerci fsh larım yüksekyaa ondanda ates basıo sanırım bide adtte gecıktı..artık yaslandım resmen menopoza girıom heralde artık iyice...🙁

hamılemıyım

bn gecen ayın 1 ınde reglı oldum bu ay hala olmuyo ve mıgdem bulanıyo hamılemıyımdır ve suraklı canım erık ve eksı seyler ıstıyo sankı ıcım yanıyormus gıbı

bebe istiyorum

ben 1 buçuk senedir evliyim hiç korunmdım bebek istiyoruz hormonlarım düzenli eşimdede bişey yok iltihabımda yok düzensiz adet oluyorum 3 ayda oluyorum doktora gitti cyclo pro 21 günlük hap verdi hap bitti 1 ay içinde adet oldum 1 kutuda hamile kalırmıyım bazılarında 3 ayda 6 ayda kullanan varmış dua edin ne olur olsun 23 yaşındayım🙁(( rabbim tüm herkese nasip etsin eli kolu düzgün inş.