Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

kan testı yapmadımı benımde dört gunum var ama benımde belım koacak gıbı agrıyoo ve cok halsızım yataktan kalkamıyorum ınss guzel haber alırız hepımızz

mrb arkadaslar bende yazilari hep takip ediyorum ama nedense yorum yapma ihtiyaci duydum simdi hamilelik belirtilerini evet hamile kaldiginin 3 yada 4 gun sonrasinda bile hissedebilyosun..en belirgin ilk izlenim tabiki kasik agrisidir ve tabi bunu goguslerde hassiyet takip ediyor..
umarim yardimci olabilmisimdir

tşk ederim canım iyi dileklerin için. evet yumurtlama tedavisi görüyorum ve 4.ayım oldu,klomen kullandım iğnemi oldum sabırla bekliyorum inşallah tutar diye dua ediyorum. yalnız klomen bende kilo artışı yaptı? sende de oldu mu?

selamet canım hayırlı olsun inş.ev almanıza sevındım...inş.evinde güzel meleğin olurda büyütme fırsatı bulursun canım inş.yenı evınız sana ugurlu gelır canım..bende aynen beklıom bakalım adetım cok gecıktıyaa bu ay 3 hafta gecıktı canım..ama bende umut yok yine test falanda yapmadım yapmayıda düşünmuom arkadslar hep yapalım falan dıoda cesaretım yok üzülmekten yoruldum canım..hayırlsı bakalım zaman ne göstercek...

RAPUNZELCAN evet canım ben klomen ve iğne kullanmadan önce 48 kiloydum klomen kullandım cok fazla kilo aldımya birden.. şuan 56 kiloyum canım.evet o ilaçlar yapıo hormon ilacı oldugu için şimdi yavas yavas verıomda kilo en son 58 e kadar cıkmıstım şimdi 56 ya düştum inş.verebilirim kıyafetlerım olmuoyaa delircem kilo aldım die gerci bu şekılde kal diıolar arkadslar sana yakıstı diyorlarda ben alışkın diilim yaa ben cok zayıftım şimdi böle kötu hissediıom kendımı.ben bide folık asitte kullanmıstım oda böle yapıo kilo..🙁

alev kardelen canım hayırlı olsun ölese pozitif cıkmıs bak demekkı hamılesın ...idrar testımı yaptın evde eğer kandan test vermedıysen birde kandan yaptır gebelık testı ozaman emın olursun kesın sonuç cıkar kan testınde canım..bide kandan baktır bakalım..fazla gecıkmeden bi doktora gitsen ii olur canım...hayırlı olsun tekrar...

teşekkürler fulyacım verdıgın bilgi için..inş.en kısa zamanda bizde anne olabilirz..kimbilir ne kadar güzel duygudur yasayan bilir tabi..bizde heycanla beklıoz bakalım o günlerin gelmesını..