Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

ilkim hamile olabilirsin canim adetine kac gun kaldi? eger cok yakinsa bir kan testi yaptirabilirsin.. 2.5 ikizlerim derken ikizlerin 2.5 yasindami denmek istedin onu anlamadim.. 😕

evet ıkız kızlarım var 2.5 yasındalar adetıme 15 gun falan var ama suanda asırı mıde bulantım basladı asagıya bıle kafamı eyemıyorum 😀 su erken gebelık tesstı varmıs ondan yapcam once evde ona gore bakalım cıkcammı kandan bıraz urkuyorum cvp verdıgın ıcın tesekkur ederım

Rapunzelcan canım inş.senin için hayırlsıı olsun...inş.gebelik haberıde alırız.sanırım yumurtlama tedavısı görüyorsun klomen mı kullandın canım çünkü bende gecen sene başlamıstım öle tedavıye klomen kullandım ardından catlatma iğnesi oldum bende ama bende işe yaramadı hatta bu iğne bende fiziyolojık kist olusturdu canım bebek tutmadı kistiminde adetle atılcanı sölemişti doktor...umarım sen başarılı olabilirsin canım ii haber beklıoz senden

kızlar bende bısı sormak ıstıyorum bızde bebek ıstıyoruz klomen kullandım suan adetıme tam bı hafta var ama gece bı tarafıma yatamıyorum agrım cok oluyor ve alt karın sıslıgım var ne zman kanda cıkar kızlar cok merak edıyorum...

benımde adetıme 10 gun var ama aynı sekılde karnımın alt tarafı cok sıs ben bırazdan kan testı yaptırmaya gıdıcem ınsallah hayırlı haberler alırım ..

almira canım benim nasılsın naptın bakalım..selamette yok görünmüyo bu aralar..

canım bu aralar çok yoğundum o nedenle giremedim.annemler memleketten geldiler onlarda önceki gün döndüler.bu arada ev aldık onun telaşı ,ufak tefek işleri var onlarla uğraşıyoruz.bu nedenle pek giremedim.bu ay annemler gedliğinde yumurtlama dönemimdi ve biz o dönemi boş geçtik ortam olmadı.bakalım herhalde bu ayda pek birşey olmaz gibi görünüyor.sen nasılsın.son durumlar nasıl.bir gelişme varmı canım.