Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

slm kızlar nasılsınız...almiracım selametcim sizler napıosunuz...ya benim adetim gecikti bu ay 1 hafta adet olsam hastaneye gitcektım kan degerlerım için ama olamadım henüz..zaten artık gebeliği aklımdan bile gecirmıom kan degerlerım yüksekken ihtimal bile veremıom...ama adetim nie gecıktı bu ay anlamadım..acaba hamıle kaldımda haberımmı yok benim kızlar yoksa..aman sacmalıom yineyaa..
olmıcanı bile bile böle umutlandırıom işte kendimi..

claracim 3 saatlik yolculuk neki ya cok az bir sure o zamna problem olmaz senin kizla rahatca gider gelirsiniz.. beizim ki cok zor kac saat uc uc bitmiyo.. neyse eger erkek istiyorsan et ve tavuk turu beslenmen lazim cok tursu yemen lazim hamilelikten once asitli seyleri tamamen kesmen gerekiyor.. ve yumurtlama gununden 2 gun once ve tam yumurtlama gunu iliski olmasi gerekiyor (erkeke bebek icin) yanliz bu diyesti hamile kalmaya baslamadan once yapman lazim.. sut ve sur urunleri agirlik beslenirsen yogurt peynir ve sebze agirlikli olursa kiz olma sansi daha yuksekmis.. hayirlisi🙂

selametcim hayirlisi neyse o olsun.. insallah bu ay bebebisin gelmistir.. 🙂

haticecim iyiyiz canim benim ya ben seni merak ediyordumya neden yazmiyor aceba cokmu yogun bu aralar dr. falan diye dusunuyordum. ya canim benim adetin 1 hafta gecmis iste bir test falan yap ne olacak sanki zaten kendini umutlandirmiyorsun ama en azindan test yap ki ogrenesin.. en azindan negatif ciksa bile dr'la gorusursun adetim gecikti diye.. her zaman umutlu olacaksin umut varsa bir caresi vardir mutlaka.. umudunu yitirme yuce Allah'im sanada verecektir o melegi. kalbini her zaman temiz tut ve dua et. o kadar cok mucizevi hikayeler duydum gordum ki.. olmayacak, olmaz diye birsey yoktur.. Allah ol derse olur..

iyiyiz çok şükür canım,sende iyi olursan biz daha iyi olacağız.ben herzamanki gibi bu ay hamilemiyim sendromlerını yine yaşıyorum.bakalım hakkımızda hayırlısı.sende üzme canını rabbim hayırlı ise sana en hayırlı zamanda nasip edeceketi.vermiyorsada bir sebebi vardır.sen elinden geleni yapıyorsun takdir allahın .sen üzme tatlı canını belkde bebeğin gelmiştir seninledir inşallah.

bende aksi gibi beyaz lari cok severek yiyorum yaaaa.kizimdan oncede cok peynir tuketirdim.demekki ondanmis 🙂 bu aralar yesem gectimi ki??zaten asitli yiyip icemem distellerimden 🙂 bu ay hamile kalmazsam ne zaman dusunursem basliyacam etcillige merci

birsey degil canim bende onun icin pek et turu falan yemen istemiyorum ki oglan olmasi diye ama peyniri falanda fazla tuketen biri degilim yogurduda cok nadir yerim yani ilk gebeligimden once sana dedigimm gibi beslenmistim ama int. falan cok arastirdim erkek bebek icin ne yapmak gerekiyo falan onlari hep denedim ve allahima sukur tuttu simde kiz istiyorum ama onuda bugun bayagi bi arastirdim.. bakalim yumurtlamadan 2 gun once ve yumurtlamadan 1 veya 2 gun sonra yaziyorlar yabanci sitelerde benim bugun tam yumurtlama gunum aceba bilemiyorum yapsammi yarin da yapsam aceba bu seferde tutma olasiligi duser mi diye dusunuyorum ama gec dollenme oluyormus.. sen nasil yaptin sormasi ayip gebelikten once beslenmen nasil ve hamileliginde canin neler istiyordu? coklu iliskimi oldu? yoksa segrek mi?

canim ben kahvaltidan kesin peynir yerim ve oyle togurdu cok tuketmem ama arada yine hazir kutu yogurtlardan yerim kiziam hamileyken et turu yiyemedim cunku tiksinmistim...ac ac dolastigim cogu zaman hep meyve yedim yesilligi karnim doysun diye ekmek arasi yaptim ve atli yedim..fast food yerdim hamileligim boyunca yiyemedim..haaa bir de kahv kelloks yiyordum tabi onada sut koymassan olmaz haliyle sut hayatima girmis 🙂 bence sen bugun e dene.dedigim gibi benim adetler duzensiz olunca 10 gun boyunca iki gunde bir yaptik bazen hergun yaptigimizda oldu ama iyi calistik 😀 gec dollenme enelde yumurtlamasi duzensiz olanlarda olur .adeti duzenli olanda gec dllenme genelde olmuyor.mesela ben bilemiyorum sansa bizim is tutarsaaaa

kiz varya hamileyken bende et yiyemedim ama hamilelikten once bayagi bir tuketmistim birde her yemegin yaninda aci biber tursusu veya salatalik tursusu yiyordum.. ondan erk oldu herhalde.. birde tam yumurtlama gunumde birliktelik olmustu.. bugunde yumurtlama gunum ama erk olur diye korkuyorum.. 😕 ne yapcam ben ya yapsammi yapmasammi bilemiyorum..

neyse sadece bu gece bir defaligina olsun yapalim bari olursa olur olmazsa da uzulmem sonra yaparim ama tutarsada yeniden gece uykusuzluguna baslayacagim zaten simdi oglan hala uyaiyor 2 defa geceleri sabahin korunde uyaniyor karnimda zipliyor aniden korkumda bu yuzden birazda

BEN DAHA YENI UYUTTUM saat burda 15.00 nerdeyse ikindi olacak anaca uyutabildim bu saate kadarda hicbirsey yemedi denemedigim sey kalamdi en son goflet verdim sansa yedi 3 tane 🙂 benim kizda kucagimda salayarak uyuyor ben b ay adet gelene kadar devam edecem hamileysem zaten haziranda belli olur. geceleri zirt birt uyaniyor benimki hakkaten zor .degilsem korunacam artik 🙂 su degsken yapimdan gina geldi yaza kusenimin dugunu var iyi oynayak 🙂 sen hamile kalsan bile oglun 3 yasinda olur ziplmasi felan durur okula baslar burda 3 yasinda baslaniyor okula.hadii bakalim sans ayi bu ay 🙂 simdi aksamdir orda demi?

hamilelik oncesinde bizde et yerdik haftada en az ucgun yerdik pek etcil degildim ama kv lerde olunca esim calisiyordu tabii kp de eti cok sever bi gun balik bi gun tavuk kirmizi et yuvarlandik gittik 🙂 arkadasimda cok tursu yerdi onunda erkek oldu ama sanirim bu erkege bagli sen dikkat etsende erken cinsiyeti belirler senin kromozomlar X YADA y OLSUN O ne verirse cinsiteyi etkiliyor.kocanin sut urunleri yemesi lazim benim adam meyveli yogurtlari cok sver sutten peynirden nefret eder etide cok yer..