selametcim eger mart ayindaki adet tarihini 10 mart diye yazarsak bu ay 7 sinde adet gunun.. ama 12'si diye yazinca cunki tam kan gelmesini ele alirsak o zaman bu ayin 10'u diyor.. zaten az kalmis.. b ekleyip gorecegiz.. ve benim dikkatimi birsey cekti. normalde senin adetin duzenli bir sekilde baslayip duzenli bir sekilde biterdi bu sefer duzensiz oldu degisiki ve 2 gun surdu.. anne adayi hamile kalmdan once adetinde boyle duzensizlikler gorule biliyormus.. cunki vucut kendini hamilelige hazirliyormus.. bi sitede okumustum.. ve sende oyle oldun umarim bu ay bebek haberini alacagiz. ha birde siz hangi gunlerde birlesme oldu soylemesi ayip? bana gelince vallahi bilemiyorum risk almak istemiyorum hem kendimi hemde bebegimi riske atmak istemiyorum cunki yol cok uzun ve birde oglan var benim afacan yaramaz hic durmuyor yerinde allah korusun ucarken bir dusuk falan yapsam ayvayi yedim yani bende ondan cok korkuyorum. hayirlisi ne zaman sa o zaman artik.. aklimda bir suru belirsizlikler var herhalde biraz zaman ihtiyacimiz var